Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Kaç bin kişi olacak stadda bilen var mı? 50 bin e yaklaşırız umarım.
25000 gecmez bu cile cekmek istemeyen narin taraftarimizla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç bin kişi olacak stadda bilen var mı? 50 bin e yaklaşırız umarım.
12 bin bilet satılmış+ kombinesi olanlarla birlikte 30-35 bin kişi olur tahminen.
Eğer metro olmazsa bizim stad dağ başında sayılır. Zaten otoparkı tek kelimeyle eziyet...Dolmaması normal.
Sadece mecidiyeköy olarak düşünmemeli seyrantepeden çok kaldırdılar asıl.Gül gibi yerde olan stadi verip daga tasindik resmen. Ne kadar kâr elde etti hükümet bizim araziden.
Mesut bakkal da artis artis konuşmuş lavuk...
Katılıyorum, haklısın, bu maç Hamit ile başlayabilir, bu tarz maçlara alışkın, tecrübeli, takıma yararı olur.Hamit tamamen iyilestiyse böyle oynamaliyiz. Cünkü gördük ki Sabri son maclarda kanatta tek kaliyor cünkü hem Emre hem de Bruma bos birakiyorlar o kanati.
Bir mac vardi tam olarak hangisiydi hatirlamiyorum ama Sabri rezilleri oynuyordu, ikinci yarida Hamit girdi ve o kanat tamamen düzeldi. Hamitin girmesi o kadar dengeledi ki Sabri 3 puani getiren golün asistini yapmisti. Bence Hamit mutlaka oynamali. Takimin dengesi adina.
Edit: Arenadaki Mersin maciymis simdi baktim.
![]()