STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Şakamı yapıyosun ? Sürekli rakibe atıyor topları.

Hava topu kazanan adamimiz var mi Melo ve Chedjou disinda? Hepsi kiz gibi cikiyor havaya ya da hic sicramiyor bile(SELCUK).

Her kaleci vurusu geri dönüyor atak oluyor, Burak/Umut sayesinde.

ImageUploadedByTapatalk1431781037.521426.webp

yürek koymamız lazım ortaya..kadro çok yetersiz..

Hamza sen napiyon ya neyin pesindesin yine mi umut ya bıktık artik en kritik maclara umutla çıkıp mahvetmenden gına geldi

Bu Sinan'a yapilan haksizlik var ya son senelerde kimseye yapilmadi. Cocuk catir catir oynuyor lan, A2 de hepsini donunda salliyor.

Bir mac, iki mac sans vermekle olmaz. Dandik kupa macinda bile ilk 11 oynatmiyor. Yemisim Yekta,Aydin gibi yetenek yoksunu adamlari. Adamlara mac basi parasi verdirecegim diye Sinan gibi BEN YETENEKLIYIM BANA SANS VERIN diye bagiran cocugu oynatmiyorlar.

Zaten buldular gariban gurbetci cocugu, öbür yerli cete üyeleri gibi de lobisi yok tabi. Ezin durun cocugu. Lanet olsun bu abi ahbap sistemine.

umut maça çıkmadan sövün,rahatlarsınız.o kadar para verdik,oynarsa olcan bi işe yarasa keşke..

Hamzanin yaptigi fantazileri ise yaramiyor ama yinede inat ediyor. Tam wannabe FT, o da sever fantazilere ama onda bazen tutuyordu yine. Hele su derbilerde yapilan fantazileri hic anlam veremem.

Bu Sinan'a yapilan haksizlik var ya son senelerde kimseye yapilmadi. Cocuk catir catir oynuyor lan, A2 de hepsini donunda salliyor.

Bir mac, iki mac sans vermekle olmaz. Dandik kupa macinda bile ilk 11 oynatmiyor. Yemisim Yekta,Aydin gibi yetenek yoksunu adamlari. Adamlara mac basi parasi verdirecegim diye Sinan gibi BEN YETENEKLIYIM BANA SANS VERIN diye bagiran cocugu oynatmiyorlar.

Zaten buldular gariban gurbetci cocugu, öbür yerli cete üyeleri gibi de lobisi yok. Ezin durun cocugu. Lanet olsun bu abi ahbap sistemine.

Musleranin yoklugunda Umutu oynatir kesin kalede.Sag acik forvet orta saha farketmez umut oynasin yeter ki bıktım bu yeteneksizden

Yemin ediyorum morel sifir oldu. Endi$e sardi beni. Insallah taraftar destegi sayesinde aliriz maçi. Hoca ne yapiyor ya. Kadro kötu olacak.

Allahım sen başta oyuncularımız olmak üzere bize yardım et.

Hava topu kazanan adamimiz var mi Melo ve Chedjou disinda? Hepsi kiz gibi cikiyor havaya ya da hic sicramiyor bile(SELCUK).

Her kaleci vurusu geri dönüyor atak oluyor, Burak/Umut sayesinde.

Ondan bahsetmiyorum. Verilen geri paslarda panik yapıyor. Son maçta bir pozisyonda son anda kornere attı. Kaptırıyordu az daha kale önünde.

ali naci küçük ‏@nkucukk
Bruma'nın kadroya alınmaması tamamen teknik adam tercihi Hamit'in performansı, form durumu daha iyi olduğu için kadroya Hamit dahil edildi

Emre tamam da Bruma neden kadroda yok şimdi? Hoca ne yapmaya çalışıyor acaba anlamak güç gerçekten.

Sinan müthiş gol ve hat-trick.

Sinan Gümüs hattrick :red:

gumus show

kenarda telles yasin ve erayla kutladi golu

Geri
Üst Alt