STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

gençlerbirliğinin hücum gücü de,yedek kadrosu da bizimkinden daha iyi.ne pok yiyecez biz ya..

Bu Sinan'a yapilan haksizlik var ya son senelerde kimseye yapilmadi. Cocuk catir catir oynuyor lan, A2 de hepsini donunda salliyor.

Bir mac, iki mac sans vermekle olmaz. Dandik kupa macinda bile ilk 11 oynatmiyor. Yemisim Yekta,Aydin gibi yetenek yoksunu adamlari. Adamlara mac basi parasi verdirecegim diye Sinan gibi BEN YETENEKLIYIM BANA SANS VERIN diye bagiran cocugu oynatmiyorlar.

Zaten buldular gariban gurbetci cocugu, öbür yerli cete üyeleri gibi de lobisi yok tabi. Ezin durun cocugu. Lanet olsun bu abi ahbap sistemine.

sanki elimizde müthis alternatifler varmis gibi bu cocugun hakkini yemesi hamza hoca'ya hic ama hic yakismadi. olcan ve umut'u her hafta oynatip duruyor ama bu adamlardan bir hayir gelmeyecegini hala anlayamadi. sezon bitti bitecek ama bu olcan efendi sol bek oynayip da yaptigi 2 asist disinda 1500 dakikada hic verimli olamadi. umut olsa olsa alternatif forvet olur ama gidiyor sag kanatta oynatiyor. sneijder ve burak'i destekleyecek iki kanat bulamadik sezon bitti bitecek bu arada. yasin'i monte edebildik cok sükür kadroya, yoksa halimiz harapti valla. o sag kanatta dogru ismi oynatmadan sezonu bitirecegiz. tüm büyük maclari kaybettiren olcan-umut kanatlarinda hala israr etmesine artik diyecek söz bulamiyorum. fb ve ts maclarindan toplamda 2 puani alirdik en az bu ikisi olmasa... suan sampiyonduk bu iki puanla.

Daha önce de söylediğim gibi sezon içinde verilmeyen şansın şampiyonluk maçlarında pat diye verilmesi Sinan'a haksızlık olur.

Ama Bruma'yı neden kadroya alınmadı? Çılgınca işler yapıyor hocamız. Hayırlısı.

Son düzenleme:
atiyo en azindan
yerine oynatmaya yeltendiginiz bruma onu da atamaz
adam forvet daha fazlasını atması lazım chedjou kadar golü var. ayrıca yanındaki adama pas veremediği, top kontrol ederken topa fizikötesi, etki-tepki yasasını hiçe sayan dokunuşlarını saymıyorum bile. top kontrol ederken topu ayağından asgari 5 m aşan dünyanın yegane topçusu. bu adamı izlemek mustafa sarpı izlemekle eşdeğer

sinan bolat-sabri-semih-hakan-telles-olcan-selçuk-melo-sneijder-yasin-burak olur ilk 11.

yedekler:eray-umut bulut-tarık çamdal-aydın yılmaz-yekta kurtuluş-dzemaili-pandev olur.

Muslera, Chedjou, Emre, Bruma yok. 4 önemli isim.
Şu maçı bir kazanalım, sonra önümüz açık zaten. Kim oynarsa oynasın, destek zamanı. KONSANTRASYON ve 73 Puan

bari aydını oynatsında aydın yine bi mucize yaratabilir gibi boş bi heycan yaşayalım en azından..

Ben olsam olcani solda oynatirim sneijder onu bir sekilde kosturup pozisyon yarattirir yasin sag kanatta kendi yetenegiyle katki saglar hatta tersten sneijder yine pozisyona sokar.

Olcan gobekliside sag kanatta olsa umutta olsa fark etmeyecek. O yuzden yapilacak en onemli hamle cok net

Yalniz Sinan Gumus topsuz oyunda cok kotu oldugu bir gercek. Mesela Bruma'ya dikkat ederseniz topsuz oyunda bayagi gelisim gosterdigini goruyoruz. Ama oynamayan adam o konuda da gelisemez, o yuzden Sinan ne kadar suclu ki.

'Umut cok mu iyi topsuz oyunda' tezi ayri bir tartisma konusu ama haksiz da degil tabii ki.

umut deli dana gibi bir oraya bir buraya kosup duruyor. hicbir ise yaradigi da yok. bir gün bu bize fena patlayacak ve duran toptan gol yedirecek bize.. hissediyorum nedense..

su yetersiz takima bile ayak uyduramiyor, okadar yeteneksiz bir oyuncu.

hamit tecrübeli.sabri de hırslı..bunlardan beklentim var vallahi.

la bruma yedek de mi değil , sakatlandı mı bu adam?

Daha önce de söylediğim gibi sezon içinde verilmeyen şansın şampiyonluk maçlarında pat diye verilmesi Sinan'a haksızlık olur.

Ama Bruma'yı neden kadroya almadı? Tamamen saçmalık.

Ya zaten ben bugün sans verilsin demiyorum ki, sezon boyunca sans verilmemesine serzenis de bulunuyorum. Daha isler rahatken cogu kez oynatilabilirdi. Mesela kupa maclari. Hic birinde daha 90 dakika oynamadi. Balcovaya karsi bile ilk 11 baslatmadi hoca.

Ligde de ne bilim skoru bulmusken Olcan ya da Umut girecegine Sinan girsin, hic birsey kaybetmezdik bununla.

Hamit varsa;

QRAL

Olcan - Sneijder - Yasin

Hamit - Melo

Telles - Balta - Semih - Zabri

Sinan

Son düzenleme:
Bu nasil bir Heyecan arkadaslar o kadar yerimde duramiyorumki sanirsin aksama CL Final macimiz var, inanilmaz.
Bu mac cok ama COK önemli, allah yardimcimiz olsun! 4. YILDIZ GELIYOR, MAYISLAR BIZIM!!!

Sneijderin bi bazukasi var ins macin basinda olur da rahatlariz

Geri
Üst Alt