- 2 Temmuz 2011
- 138.085
- 58.915
- 5.488
gençlerbirliğinin hücum gücü de,yedek kadrosu da bizimkinden daha iyi.ne pok yiyecez biz ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Sinan'a yapilan haksizlik var ya son senelerde kimseye yapilmadi. Cocuk catir catir oynuyor lan, A2 de hepsini donunda salliyor.
Bir mac, iki mac sans vermekle olmaz. Dandik kupa macinda bile ilk 11 oynatmiyor. Yemisim Yekta,Aydin gibi yetenek yoksunu adamlari. Adamlara mac basi parasi verdirecegim diye Sinan gibi BEN YETENEKLIYIM BANA SANS VERIN diye bagiran cocugu oynatmiyorlar.
Zaten buldular gariban gurbetci cocugu, öbür yerli cete üyeleri gibi de lobisi yok tabi. Ezin durun cocugu. Lanet olsun bu abi ahbap sistemine.
adam forvet daha fazlasını atması lazım chedjou kadar golü var. ayrıca yanındaki adama pas veremediği, top kontrol ederken topa fizikötesi, etki-tepki yasasını hiçe sayan dokunuşlarını saymıyorum bile. top kontrol ederken topu ayağından asgari 5 m aşan dünyanın yegane topçusu. bu adamı izlemek mustafa sarpı izlemekle eşdeğeratiyo en azindan
yerine oynatmaya yeltendiginiz bruma onu da atamaz
sinan bolat-sabri-semih-hakan-telles-olcan-selçuk-melo-sneijder-yasin-burak olur ilk 11.
yedekler:eray-umut bulut-tarık çamdal-aydın yılmaz-yekta kurtuluş-dzemaili-pandev olur.
Yalniz Sinan Gumus topsuz oyunda cok kotu oldugu bir gercek. Mesela Bruma'ya dikkat ederseniz topsuz oyunda bayagi gelisim gosterdigini goruyoruz. Ama oynamayan adam o konuda da gelisemez, o yuzden Sinan ne kadar suclu ki.
'Umut cok mu iyi topsuz oyunda' tezi ayri bir tartisma konusu ama haksiz da degil tabii ki.
Daha önce de söylediğim gibi sezon içinde verilmeyen şansın şampiyonluk maçlarında pat diye verilmesi Sinan'a haksızlık olur.
Ama Bruma'yı neden kadroya almadı? Tamamen saçmalık.