STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

irfan landel ve tomic gibi 3 tane hücum opsiyonu va gencler'in kenarda. ayrica sahaya 4 hücumcuyla cikiyorlar.

buna ilave olarak guido kocer sakatligi nedeniyle 18'de yok, genc berat tosun'da 18'e alinmamis. berat deplasmandaki macta bizi 3 puandan eden asisti yapmisti.

kadro planlamamiz genclerbirligi'ne göre bile rezalet.. sahada umut bulut gibi bir yetersiz var, kenarda da olcan ve pandev ofansif isimler ..... saka gibi

Aklıma Lincoln ün o efsane sezonda Gençlerbirliğine son dakikalarda çamurlu formasıyla attığı o altın değerinde gol geldi

CFI9Y9UVEAAmo1V.jpg

CFI9Y-wUUAAb2AU.jpg

irfan landel ve tomic gibi 3 tane hücum opsiyonu va gencler'in kenarda. ayrica sahaya 4 hücumcuyla cikiyorlar.

buna ilave olarak guido kocer sakatligi nedeniyle 18'de yok, genc berat tosun'da 18'e alinmamis. berat deplasmandaki macta bizi 3 puandan eden asisti yapmisti.

kadro planlamamiz genclerbirligi'ne göre bile rezalet.. sahada umut bulut gibi bir yetersiz var, kenarda da olcan ve pandev ofansif isimler ..... saka gibi

Unal-Aysal.jpg

Allah 'im nolur yanilt beni lutfen alalim su maci bi mucize olsun yalvaririm.Sampiyonluk elden gidecek yoksa

Bu kadar laf soktuk Umuta simdi bu herif cikar Sivasa attigi gibii fantastik bir gol atar :D

Hleb-Stancu-ElKabir üçlüsü sanırım ligimizin Messi-Neymar-Suarez üçlüsü. Abartmıyorum bu üçlü ile bizim üçlü(Olcan-Umut-Pandev) yer değiştirse çoktan şampiyonduk.

50 milyon euro garanti ücret ödedigimiz kadromuzda 4 tane saglam hücumcumuz bile yok valla. sneijder-burak sezon basindan beri yanlizdi, iyi kötü yasin'i de bunlara ekledik ama 4. bir oyuncumuz yok.

koskoca galatasaray'i ne hallere düsürdüklerinin farkindadir insallah birileri.

3-4 gundur yazili gorsel medya cok iyi calisti,yok 4-5 olur.yok defansta f.terim kalede y.özdenak bile oynasa 5 olur,5 olmazsa 3 olur vsvsvs. bu mac 8tas macindan bile onemli onlarda biliyor,bizi rehavete sokmaya gencleride gaza getirmeye calistilar basarilida olmus gibiler

1.5 yıldır girmediğim foruma, bugünkü tercihleriyle girmemi sağlayan Gizli değil çocukluk takımı Fenerli Hamza Hocaya teşekkür ediyorum
Seni kovacak başkanın duacısıyım

Ya herseyi gectim sirf sari kartlari düsündük mü bile Burak ile Umutun ayni anda sahada olmasi en büyük tehlike.

Ikisi kart gördü mü haftaya Besiktas macinda forvetsiz oynariz. Muhtesem planlama degil mi?

Geri
Üst Alt