STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Hamzaya rağmen veriyorduk ya maçı ne diyim. İlk 10 dakika felaket başladık zaten. Sonradan toparlandık. Şunuda net olarak diyorum dünyanın en kötü forvetlerine sahibiz..

Taraftarlar muhteşemdi,Gençlerbirliğide maşallah doğramaya gelmiş resmen çok sert oynadılar. Ayrıca Umutun pozisyonu penaltı ve net kırmızıydı şerefsiz Halis

Sampiyonuz beyler.

Bu saatten sonra hiç birsey yanlis gidemez.

FBJK bizi durdaramaz.

Antuda kuduruyolar :D stancu şikeymiş.
Umut ile burak her mac kaciriyor bundan daha netini :D
peki halisin gözü önünde ki penaltıyı vermemesi biz gol attıktan sonra bize karşı yapılan aynı hareketlere faul çalmayıp Gençlerbirliği lehine fauller çalmaya başlaması dört dakika uzatma verip 95,5 dakika oynatması neymiş?

stancunun pozisyonu 95.20 de oldu yani aslında maç çoktan bitmiş olmalı idi

95.00 gibi topu rakip alana gönderdik orda bitmesi gerekiyordu

Yalniz o kurdugumuz 25 dklik baskili bolumu bu gece tekrar tekrar izlerim herhalde, muthisti taraftarin destegi ile birlikte

Fenerliler stancunun pozisyonunda sike var diyorlar.. hahaha. Semih topu sektirdi Stancu bile onu beklemiyordu kafasina ilk gelen sey topu asirtmak oldu yumusak vurdu resmen sicti pozisyonun icine. Iki kafada kalmis. Her mac satilik her mac sike. Hadi lennnn diyip gecin bunlari

bana göre konya ve antep maclarına göre daha iyi daha dogrusu daha iştahlı oynadık hatalarımız daha azdı

savunmada iyi hücumda cok kötüydük

akhisara 2 top yapamayan kargalar bizi arenada yenerse zaten bizimkiler sahaya çıkmasınlar

Bu şikeciler muz yemeyi cok sever bunlarda sindirim sistemi bozukluğu var düşünün yani siz nasıl miğde var.

Ahmet Çakar'dan bir kuple...

[video=youtube;41RubjTo_Mc]https://www.youtube.com/watch?v=41RubjTo_Mc[/video]

Ciddiye alıp almamak size kalmış :D

Hamza'ya hakeme rağmen yendik boşverin ya konuşsun dursunlar yok kabze yok stancu her hafta konuşurlar..Benim yanımda fenerli arkadaşlar vardı,üçü de net penaltı kırmızı kart dedi,biri de ahmet çakar dansözü gibi konuşmadı..Şu adamı insan yerine koyup konuşmak bile tabiatın dengesine aykırı..Şampiyonuz inşallah hadi bitsin şu lig artık :)

Bu yaşıma kadar gsarayın şampiyonluk havasına giripte kaçırdığını hiç görmedim. Bir kere 2001 de agücü maçında verdik ama ordada şligi yorgunluğu vardı. Biz yarıştan koparsak çok kötüyüzdür zaten sona kalmadan koparız. Yok sonuna kadar kovalıyorsak diğerleri bize yetişemez zaten

Kötü oynamamızın sebebi bence futbolcuların çok yorgun olması. Unutmayalım ki 4 günde bir maç yapıyoruz iki haftadır. Sivas maçına yedeklerle çıkmamız lazım. Tüm as oyuncularımız dinlensin. Bjk maçında daha diri ve istekli olacağımıza inanıyorum.

Geri
Üst Alt