Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.862
- 12.948
- 2.343
E hani 45 bine oynardık?37.105sezonun rekoru kırıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E hani 45 bine oynardık?37.105sezonun rekoru kırıldı
Daha dün Emre dövüldü diye Bjk'ye sövüp onlar şampiyon olacağına gs olsun diyen fenerliler şimdi tekrardan bjkye sarılmışlar![]()
Berabere kalsalar bile yeter bana ama yenerlerse süperin de süperi olur.Bjk maçında beraberlik bile şampiyonluğu garantiletiyor Mersin yenerse.0-0 da iyi skordur![]()
E hani 45 bine oynardık?
bjk maçı 52 bin olmalı 52...E hani 45 bine oynardık?
stancu daha beter bir golü bjk maçında kaçırmııştı, boş kaleye atamadı yalnış hatırlamyorsam. Birinde var mı o pzoisyonun gifi?
stancuya helal olsun yalnız vefalı çocukmuş:asd22:
özür dilerken bile doğruyu yazamıyorsun böyle hiç etme daha iyiTamam gençler özür dilerimBişe demedim sayın. Tekrar söylüyorum. Sadece olmaması gereken şeyler oldu maçta. Hakem zaten rezil bir yönetim gösterdi bugün. İki tarafı da katletti.
VE YİNE TEKRAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ KADAR HELAL. BUNA KİM NE DİYEBİLİR ? AMA BİRAZ OBJEKTİF KONUŞULMAYA ÇALIŞILDIĞINDA HEMEN "KUŞ" DAMGASI YAPIŞTIRMAYIN ADAMA. AYIP OLUYOR.
iyi bir uyeden sacma bir postHayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur.
1-Hakemin Melo'ya ısrarla kart göstermemesi. (En iyi ihtimalle çift sarı karttan atılmayı hak etti bugün)
2-Son saniyede Stancu'nun pozisyonu
3-Maç genelinde Sinan'ı zorlayacak tek bir şutun bile gelmemesi
4-Sneijder'in şutunun çok basit biçimde gol olması (Ölü noktaya vurmuş olsa bile basit geldi bana)
Şike var demem. Saçma olur. Takımımıza yakıştırmam o tür şeyleri. Ama ne bileyim huylandım işte.
Antu da senin yazını kopyalamış adamlar itiraf ediyor diyorlar emin misin Galatasaray lı olduğuna!!!Bişe demiyorum zaten. Şike ve Galatasaray benim için yan yana bile anamayacağım şeyler. Ama diyorum ya ister istemez huylanıyorum.
Şuna da adım gibi eminim ki bu pozisyonları Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında görsek, şike var diye bağıran biz olurduk şu an. Kimse inkar etmesin. Yapardık yani. Herkes yapar. Kuşlar da yapıyor bu yüzden şu an bunu.
??ARDA'ya sallayanlara gelsin !
ardaturan10line
https://instagram.com/p/2wSXfEHMUh/?taken-by=ardaturan10line
ardaturan10line28 minutes ago
[h=1]With the big legend
Con la leyenda efsane ile #thanksstevie ( kaldı iki ? )[/h]
26 minutes ago
Berabere kalsalar bile yeter bana ama yenerlerse süperin de süperi olur.Bjk maçında beraberlik bile şampiyonluğu garantiletiyor Mersin yenerse.