STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Kutlamadan geldik emrah admin kızla ayrıldı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesela ben de huylandım....

Halis mulis katıksız şerefsizliğini bir kez daha onaylayan hakem görünümlü sahada dolaşan birinin Umut'un düşürülmesindeki net penaltı ve kırmızıyı es geçmesine huylandım.

Sahada en az 3-4 tane "bu maç kesin birkaç Galatasaraylı sakatlamalıyım " diye kıçını yırtan Gençlerbirliği oyuncusunu yine o hakem görünümlü şahsiyetsizin görmezden gelmesine huylandım

Hele Semih orada o hatayı yaparken huylandım ama Semih'in her zaman söylediğim gibi güven vermeyen bir oyuncu olmasından huylandım...

Stancu 'dan huylanacaksam Burak'tan da Umut'tan da huylanmam lazım.

Tamam gençler özür dilerim :D Bişe demedim sayın. Tekrar söylüyorum. Sadece olmaması gereken şeyler oldu maçta. Hakem zaten rezil bir yönetim gösterdi bugün. İki tarafı da katletti.

VE YİNE TEKRAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM. ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ KADAR HELAL. BUNA KİM NE DİYEBİLİR ? AMA BİRAZ OBJEKTİF KONUŞULMAYA ÇALIŞILDIĞINDA HEMEN "KUŞ" DAMGASI YAPIŞTIRMAYIN ADAMA. AYIP OLUYOR.
özür dilerken bile doğruyu yazamıyorsun böyle hiç etme daha iyi

melo en fazla sarıyı hak etti

adam iki faul yaptı ikisindede önce topa sonra rakibe müdahale etti buda doğaldır ne yapsın topa dokunduktan sonra duman olup ordan kaybolsun mu

evet hakem katletti ama penaltı ve Gençlerbirliğine vermediği iki kırmızı kart ile katletti

Gençlerbirliği için uydurduğu tehlikeli yerden serbest vuruş ile katletti

4 dakika uzatma verip 96 dakika oynatmakla katletti

bize yapılan aynı hareketlere bizim lehimize faul vermeyip biz gol attıktan sonra aynı hareketlere Gençlerbirliği lehine verdiği fauller ile katletti

daha sayatım mı?

özrünü kabul etmiyorum üstüne yazıklar olsunu tekrar ediyorum

Hayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur.

1-Hakemin Melo'ya ısrarla kart göstermemesi. (En iyi ihtimalle çift sarı karttan atılmayı hak etti bugün)
2-Son saniyede Stancu'nun pozisyonu
3-Maç genelinde Sinan'ı zorlayacak tek bir şutun bile gelmemesi
4-Sneijder'in şutunun çok basit biçimde gol olması (Ölü noktaya vurmuş olsa bile basit geldi bana)

Şike var demem. Saçma olur. Takımımıza yakıştırmam o tür şeyleri. Ama ne bileyim huylandım işte.
iyi bir uyeden sacma bir post

Bişe demiyorum zaten. Şike ve Galatasaray benim için yan yana bile anamayacağım şeyler. Ama diyorum ya ister istemez huylanıyorum.
Şuna da adım gibi eminim ki bu pozisyonları Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında görsek, şike var diye bağıran biz olurduk şu an. Kimse inkar etmesin. Yapardık yani. Herkes yapar. Kuşlar da yapıyor bu yüzden şu an bunu.
Antu da senin yazını kopyalamış adamlar itiraf ediyor diyorlar emin misin Galatasaray lı olduğuna!!!

Geri
Üst Alt