STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

ulan her maçtan sonra mal fenerlilerin ağlamalarına izahat mı arayacaksınız

sokarım fenere de fenerlilerede

Şu anda yayıncı kuruluş ve federasyonun korktuğu başına geldi. "2-2 mi?!!!!"den beri ligde son hafta çok heyecanlı olmuyordu, yine olmayacak gibi inşallah. Yayın gelirleri, o maçlarda alınacak reklam gelirleri vs derken kötü oldu tabii lig tv ve federasyon için.

Evet mahkeme yargıtay uefa cas isviçre federal haksız ama töre dirik huylandığı için itiraf etmiş sayıldık hahahahaha :))))))).. Böyle koyunca şampiyonluk daha tatlı sanki kudursunlar

Yok beyler şikeyi biz yaptik

itiraf edelim artik

1905'den beri her gün şikesiz maçimiz olmadi

Fenerbahçe kadar temiz ve etik bir Kulüp olamadik

haydi itiraf edelim

:k19:

Melo ve Mervan kırmızı görmeliydi. Penaltımız verilmedi. Kaleci ters ayakta yakalandı, Semih şike yaptı beceremedi. Hamzaoğlunun epic balıyla bir 3 puan daha aldık mutluyuz, akşamın özeti bu bence.
melo iki sarıdan kırmızı diyorsan katılmıyorum

en fazla sarı

iki pozisyonda da melo önce topa sonra rakibe müdahale ediyor

art niyet yok avantajı kesme yok

en fazla ikinci sefer yaptı diye sarı görmeliydi objektif olalım diye futbolun kurallarını yeniden yazmayın

ImageUploadedByTapatalk1431806695.563560.webpşikeci kaşarların bu gece Galatasarayımızın maçında şike var demesi.

fener trabzon ve kargaları alıp şampiyonluk kupasının üzerine çivileme oturtacaksın pislik şikeciler ve yandaşçıları

Başlattırma lanından! Terbiyeni takın...
Yaş kıyaslama yap ve eksi Türkçede oğlan kelimesinin kısaltması olan lan kelimesinin benim sana kullanmamin doğru oluşunun yola çık ve ben ne yapıyorum la bir de...2011 sezonunda dönen şike nin benzeri bu sene dönüyor ve sen şampiyon oluyorsun... Hala Hamza hoca derdindesin. ..harbiden böyle düşünüyorsanız bir zahmet defolup gidin.

Beyler acile kaldırıldım şu an anca kendime geldim allah futbolun belasını versin

baslayacam simdi antunuza baska isiniz gucunuz yokmu kardesim

sunun surasinda iki hafta kalmis sampiyonlugu kutlamaya yaptiginiz seye bak

neymis huylaniyormus beyefendiler

Önümüzde 180 dakika var, 1 gol atıp, hiç yemezsek şampiyonuz.

Yalnız haftaya göbekte sıkıntı büyük. Selçuk ve hamit yok. Emrrç oynayacak muhtemelen.
Not. Sakın dzemali demeyin:-)

Geri
Üst Alt