Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Hee buydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee buydu
O başka kaleci
melo iki sarıdan kırmızı diyorsan katılmıyorumMelo ve Mervan kırmızı görmeliydi. Penaltımız verilmedi. Kaleci ters ayakta yakalandı, Semih şike yaptı beceremedi. Hamzaoğlunun epic balıyla bir 3 puan daha aldık mutluyuz, akşamın özeti bu bence.
Antu da senin yazını kopyalamış adamlar itiraf ediyor diyorlar emin misin Galatasaray lı olduğuna!!!
Yaş kıyaslama yap ve eksi Türkçede oğlan kelimesinin kısaltması olan lan kelimesinin benim sana kullanmamin doğru oluşunun yola çık ve ben ne yapıyorum la bir de...2011 sezonunda dönen şike nin benzeri bu sene dönüyor ve sen şampiyon oluyorsun... Hala Hamza hoca derdindesin. ..harbiden böyle düşünüyorsanız bir zahmet defolup gidin.Başlattırma lanından! Terbiyeni takın...
hahahahaEvet mahkeme yargıtay uefa cas isviçre federal haksız ama töre dirik huylandığı için itiraf etmiş sayıldık hahahahaha)))))).. Böyle koyunca şampiyonluk daha tatlı sanki kudursunlar
ciddi misinBeyler acile kaldırıldım şu an anca kendime geldim allah futbolun belasını versin