STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Melo bu maç atılmadığı için huylanmam.
Hele Emre, Alves, Volkan gibilerin atılmak bir kenara cesaretlendirilip üzerine bir de ödüllendirildiği bir ligde oynuyorsa Galatasaray'ım huylanmam.

Onları atacaksın sonra gelip madem Melo'yu da atacaksın. Kaldı ki Burak'ın ayağına basan adam sarı kartla ödüllendirildiyse Halis Haysiyetsiz tarafından asla huylanmam

ses mes kalmadı, ilk yarı tribün iyi değildi ama 2. yarı gole kadar gördüğüm en iyi ortamlardan biri vardı.
Burak ve Umut'u futbolcu kategorisine koymuyorum bu maçtan sonra. Hamza'ya da birşey demiyorum sırf şampiyon oluyoruz diye. yanlış değişikliklere devam

Bu Bursa seçimi ne iş yav, Lig TV' de durmadan sandık sonucu veriyorlar. Cüneyt Özkan mı neyse adama sadece komşuları falan oy vermiş galiba. :)

Mustafa çulcu denilen onun bunun evladı 4 haftadır meloyu hedef gösteriyor.Kırmızı verilsin diye.

iyi oynamadı ama yine de alıntımı yapayım :)

Sniper cakacak, buradan alinti yaparim. ;)

wesley-sneijder-vs-fenerbah%C3%A7e_740166.jpg

Yaş kıyaslama yap ve eksi Türkçede oğlan kelimesinin kısaltması olan lan kelimesinin benim sana kullanmamin doğru oluşunun yola çık ve ben ne yapıyorum la bir de...2011 sezonunda dönen şike nin benzeri bu sene dönüyor ve sen şampiyon oluyorsun... Hala Hamza hoca derdindesin. ..harbiden böyle düşünüyorsanız bir zahmet defolup gidin.
Edebiyat yapma bana :) Lanlı lunlu konuşmayı bu şekilde aklayamazsın. Bunun yaş ile bir alakası yok. Yaşının büyük olması sana bu şekilde konuşma hakkı vermiyor. Kimseye lanlı lunlu konuşmam, konuşandan da hazetmem. Bu sene şikenin ağa babası döndü doğrudur. Şikeci güvencilerin ikisini de yarışta tutmak için ellerinden geleni yaptılar ama ona rağmen şampiyon olacağız. Lakin bu bizim çok iyi olduğumuzdan kaynaklanmıyor. Şampiyonluk yolundaki rakiplerin her türlü illegal desteğe rağmen aptallığın kitabını yazmasa bu noktada olamazdık. Çünkü benzer hataları biz de yapıyoruz ve yalan değil Allah'a emanet gidiyoruz. Yani kötünün iyisi olmaya çalışıyoruz. Bana göre istanbul takımlarının hiçbiri şampiyonluğu hakedecek futbol oynamadılar bu sene biz de dahil. Bunu haftalardır söylüyorum. Yensekte yenilsekte aynı şeyi söylüyorum. Ama son dakikadaki o pozisyon gol olsa sen ve senin gibiler ne diyeceklerdi onu merak ediyorum. Aslında az çok biliyorum.

Bu arada 32 yaşındayım. Kendimi bildim bileli Galatasaray aşığıyım ve nereye gidip gitmeyeceğimi sen bana söyleyemezsin. Haddin değil. Zoruna gidiyorsa sen gidersin. Ben buradayım ve bu forum olduğu sürece de burada olacağım.

Tellese yapilan hareket kirmizi+Umut yapilan hareket penalti+kirmizi+Melonun yaptigi hareketin aynisini Genclerli oyuncu yapti, sari kart aldi. Melo en fazla sari kart alirdi. Bugün Melo atilmayi hakettiyse, Canerin Egemenin vs her mac 2 kez falan atilmasi lazim.

Hayatım boyunca doğrudan yana olmuşumdur. O yüzden açık söylüyorum. Yüreğim bu kulübe bağlı ama maçı izlerken bazı yerlerde huylanmadım desem yalan olur.

1-Hakemin Melo'ya ısrarla kart göstermemesi. (En iyi ihtimalle çift sarı karttan atılmayı hak etti bugün)
2-Son saniyede Stancu'nun pozisyonu
3-Maç genelinde Sinan'ı zorlayacak tek bir şutun bile gelmemesi
4-Sneijder'in şutunun çok basit biçimde gol olması (Ölü noktaya vurmuş olsa bile basit geldi

Şike var demem. Saçma olur. Takımımıza yakıştırmam o tür şeyleri. Ama ne bileyim huylandım işte.

bu arkadas derhal ihrac edilmeli formdan yaziklar olsun senin Gibi taraftara bide yonetimde tam ornek insansin antu Sana tesekkur basligi acmis gurur duy kendinle 3 temmuzu unutma derim adamlar sike sike kazandik diyorlar gozlerimizin icine bakarak her seferinde 4 yildir avrupadan uzak adamlar sike yaptiklari yuzundan dunya uzerinde basvuracaklari bi kurum kalmadi peki turkiyede her hangi bi ceza aldilarmi?

Mustafa Çulcu ne kadar art niyetli bir insanmış ya..Umut'a yapılan penaltı+kırmızı kartta bile madem penaltı yok neden Melo'ya sarı kart göstermiyorsun diyecek kadar alçaldı niyetini belli etti şu konuştuğu 10 dk'da resmen Melo'yu ortaya atıyor utanmaz herif..

Geri
Üst Alt