STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Keyfine bak ... 4. yıldızı sikecilereden önce takalim gerisi teferruat . ..buarda yazdığını okumadım onun için de cevabım yok . . .
Bu sene 4. yıldızı takarız artık bu saatten sonra sen rahat ol da tabi bu şekilde yazılanları okumayacaksın madem bir zahmet kimseden alıntı yapma ve rahatsızlık verme ;)

Forumda öyle adamlar var ki, herhangi bir konuda farklı bir bakış açısı getirmeye çalışan bir insan çıktığı an anında köpükler saçmaya başlıyorlar. Ne bu hırs ? Biraz sakin olun. Ufacık bişe dediğin an ne fenerliliğin kalıyo, ne hainliğin ne nankörlüğün.

24 25 yaşına gelmiş, sabah akşam Galatasaray ile yatıp kalkan adamın Galatasaraylılığını sorgulamak kime düşüyo anlamadım gitti. Birisi bir fikir belirttiği zaman aksini düşünüyorsan düşünceni belirt. Hakaret etme. İthamda bulunma.

Maçta hakem tuhaf kararlar verdi dedim diye sanki "Şike yaptık" demişim gibi muamele görüyorum. Ne saçma iş lan bu ?

Forumda öyle adamlar var ki, herhangi bir konuda farklı bir bakış açısı getirmeye çalışan bir insan çıktığı an anında köpükler saçmaya başlıyorlar. Ne bu hırs ? Biraz sakin olun. Ufacık bişe dediğin an ne fenerliliğin kalıyo, ne hainliğin ne nankörlüğün. 24 25 yaşına gelmiş, sabah akşam Galatasaray ile yatıp kalkan adamın Galatasaraylılığını sorgulamak kime düşüyo anlamadım gitti. Birisi bir fikir belirttiği zaman aksini düşünüyorsan düşünceni belirt. Hakaret etme. İthamda bulunma. Maçta hakem tuhaf kararlar verdi dedim diye sanki "Şike yaptık" demişim gibi muamele görüyorum. Ne saçma iş lan bu ?
Ben dahil artık çoğu kişi kontrolü kaybetti istenmeyen şeyler söylenebiliyor.Şu lanet sezonu şampiyon bitirsek de kurtulsak.

45-70 arası muazzam top oynadık be. Şu süreyi biraz daha arttırabilsek her şey daha kolay olacak.

stancu sinan bolat'ın adam yiyen tophane esnafı tipinden korktu ve kıpırdayamadı. sempatik muslera olsa ampul gibi asardı. eyvallah bolo.

bu arkadas derhal ihrac edilmeli formdan yaziklar olsun senin Gibi taraftara bide yonetimde tam ornek insansin antu Sana tesekkur basligi acmis gurur duy kendinle 3 temmuzu unutma derim adamlar sike sike kazandik diyorlar gozlerimizin icine bakarak her seferinde 4 yildir avrupadan uzak adamlar sike yaptiklari yuzundan dunya uzerinde basvuracaklari bi kurum kalmadi peki turkiyede her hangi bi ceza aldilarmi?

Tebrik ediyorum renkdas biz taraftar olarak futbolcularda sahada gotumuzu yirttik sike ile hala bu sezonda gotu tutulan fb ye gecilen kiyaklari gormeyip takimina sallamakda ayri bir durusdur bu durus galatasaray durusu degil.olay hakan unsalin tarafsiz olacagim ayagina yaptigi ise benzedi yakistiramadim

1-0 kazanmak daha çok koyuyor rakiplerimize mümkünse her maçımızı 1-0 kazanalım.

Ben dahil artık çoğu kişi kontrolü kaybetti istenmeyen şeyler söylenebiliyor.Şu lanet sezonu şampiyon bitirsek de kurtulsak.

Şampiyonuz zaten artık. Bunun streslik tarafı mı kaldı ? Ne olacak ? Beşiktaş gelip bizi mi yenecek ? Millet bir rahatlasa artık. Bu kadar gerilim fazla.

Geri
Üst Alt