STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Bugün kalecinin elini (istem dışı) çekmesi veya stancunun kaçırdğı pozisyonu fb maçında olsa burayı birbirine katmıştık arkadaşlar biraz samimi olalım derim

Forumda öyle adamlar var ki, herhangi bir konuda farklı bir bakış açısı getirmeye çalışan bir insan çıktığı an anında köpükler saçmaya başlıyorlar. Ne bu hırs ? Biraz sakin olun. Ufacık bişe dediğin an ne fenerliliğin kalıyo, ne hainliğin ne nankörlüğün.

24 25 yaşına gelmiş, sabah akşam Galatasaray ile yatıp kalkan adamın Galatasaraylılığını sorgulamak kime düşüyo anlamadım gitti. Birisi bir fikir belirttiği zaman aksini düşünüyorsan düşünceni belirt. Hakaret etme. İthamda bulunma.

Maçta hakem tuhaf kararlar verdi dedim diye sanki "Şike yaptık" demişim gibi muamele görüyorum. Ne saçma iş lan bu ?
kusura bakma ama boşuna uğraşma

senin dediklerin ne farklı bir görüş nede ufacık bişey

senin yaptığın senin gibi taraftara yazıklar olsun diyecek kadar

bu hırs felan değil

ilk yazdığın yazıda hakem ile ilgili tek kelime yazmamışsın diye hatırlıyorum şimdi tekrar bakmadan

hakemin yaptıkları direk skora etki edebilecek vakalarken senin yazdıklarının hiç bir tutulur yanı yok

o yüzden senin yazdıklarını farklı görüş felan değil senin gibi taraftara yazıklar olsun denecek şeyler

Diğer başlığa da yazdım eğer Fenerbahçeliler bu maçta şike vardır diyorsa vardır. Adamlar tescilli şikeci, bu işin uzmanılar. Onlardan iyi mi bileceksiniz? :oley:

Sinan Engin saldıracak bize, hazırlanıyor. Aziz'den talimatları almıştır, tapeler herşeyi ortaya koyuyordu zaten. Galatasaray'ı şikeyle itham edecek insanların durup bir dakika düşünmesi gerek, ulan şikenin Allah'ını yaptınız FB için sadece 4 yıl önce.

Burak hem golun asistini yapmis hem de Umut'un penalti pozisyonunda muhtesem bir pas vermis. Halen elestirenlere diyecegim, Allah size akıl fikir versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk
boş kaleye gol atamadı

iyi bir golcü evet ama koparıp alan bir oyuncu değil

kral olmak koparıp almaktan geçiyor benim gözümde

Sinan Engin saldıracak bize, hazırlanıyor. Aziz'den talimatları almıştır, tapeler herşeyi ortaya koyuyordu zaten. Galatasaray'ı şikeyle itham edecek insanların durup bir dakika düşünmesi gerek, ulan şikenin Allah'ını yaptınız FB için sadece 4 yıl önce.
Keşke haftaya son dk ve ofsayt golü ile bunlari yensek :D
Yada Burak penalti yapsa :)

kusura bakma ama boşuna uğraşma

senin dediklerin ne farklı bir görüş nede ufacık bişey

senin yaptığın senin gibi taraftara yazıklar olsun diyecek kadar

bu hırs felan değil

ilk yazdığın yazıda hakem ile ilgili tek kelime yazmamışsın diye hatırlıyorum şimdi tekrar bakmadan

hakemin yaptıkları direk skora etki edebilecek vakalarken senin yazdıklarının hiç bir tutulur yanı yok

o yüzden senin yazdıklarını farklı görüş felan değil senin gibi taraftara yazıklar olsun denecek şeyler

Sana diyorum ki aynı maç bizim değil de Fenerbahçe'nin maçı olsaydı, tüm bu yaşananlar eksiksiz biçimde o maçta yaşansaydı yine aynı şeyleri söyler miydin ? Eğer söylerdim diyorsan ben burada herkesin huzurunda özür diliyorum senden. Ama söylemezdin. Kimse söylemezdi. Ben de söylemezdim. Ben sadece geniş açıdan bakmaya çalıştım olaya, ne kuşluğum kaldı ne hainliğim. Başka da bişe demiyorum tamam yazıklar olsun bana.

Burak, Konya macinda kötüydü, onun disinda son 2 macta iyiydi. Tek hatasi, Mersin macinda kacirdigi golde acele edip, topu köseye birakmak istemesiydi. Orada daha sakin olmaliydi.

Bu arada Sneijder e başta olmak üzere tüm Takımımıza tebrikler pek takip edemedim ama önemli bir engel aşılmış oldu

Dediğim gibi en güzeli 1-0 kazanmak umutlandırıp umutlandırıp kanırtmak böyle daha zevkli oluyor. Beşiktaş maçını da 1-0 kazanalım ve dk. 88 de atalım.

şahan baya baya cimbom old boysa bağlamıs :asd:

Sana diyorum ki aynı maç bizim değil de Fenerbahçe'nin maçı olsaydı, tüm bu yaşananlar eksiksiz biçimde o maçta yaşansaydı yine aynı şeyleri söyler miydin ? Eğer söylerdim diyorsan ben burada herkesin huzurunda özür diliyorum senden. Ama söylemezdin. Kimse söylemezdi. Ben de söylemezdim. Ben sadece geniş açıdan bakmaya çalıştım olaya, ne kuşluğum kaldı ne hainliğim. Başka da bişe demiyorum tamam yazıklar olsun bana.
ben sana kuş yada hain muamelesi yapmadım sadece yazıklar olsun dedim

ben diğerlerine bakmam kendi takımıma bakarım

hak etmeden kazanınca hak etmedik diyebilen biriyim

hatta yasinin kaçırdığı pozisyon iyiki kaçtı çünkü bence ofsayttı çünkü ben kazanırken de hak yemesin isterim takımımın

bugün sahada benim takımıma karşı olan art niyetli bir hakem ve helal olsun sapına kadar mücadele eden bir rakip gördüm

sen stancunun refleks ile verdiği karardan adamların takım savunmamısı aşamadığı için pozisyon bulamamasına melonun rakibe değilde topa hamle yaptığı için atılmamış olmasına bir çok kalecinin müdahale etmesine rağmen kaleye giren pozisyona benzer pozisyonda gelen gole huylanıyorsun

bunların hiçbiri dişe dokunur şeyler değil.. rakip taraftardan gelebilir böyle şeyler ama kendi taraftaramızdan gelmesi yazık hemde yanlış hatırlamıyorsam ilk yazında skora etki eden hakem ile ilgili tek kelime etmiyorsun

bence bunlar yazıklar olsun için yeterli

Geri
Üst Alt