STSL 14/15 H:32 | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | MS | 16 Mayıs

Şampiyonuz zaten artık. Bunun streslik tarafı mı kaldı ? Ne olacak ? Beşiktaş gelip bizi mi yenecek ? Millet bir rahatlasa artık. Bu kadar gerilim fazla.
besiktas macindan beraber ayrilsak bile bu is bitmisdir, rizesporu kazanamasakda sampiyon olmayalim bir zahmet.

Burak hem golun asistini yapmis hem de Umut'un penalti pozisyonunda muhtesem bir pas vermis. Halen elestirenlere diyecegim, Allah size akıl fikir versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya ben şu son kısmı kesip ayrı bir video yapardımda vaktim yok
geçen hafta gladbach sahasında b.leverkusen ile oynuyor gladbachın 3.golüne bakın bi leverkusen kalecisine.

(3.43de 3.gol)
B.M'gladbach - B.Leverkusen

bu da gif versiyonu:
bgd-lev.gif

dikkatli bakınca fark edersiniz ama videoyu izleyin daha iyi anlaşılır,bugünkü attığımız gole şike diyenler şikemi bu da ozaman?

Hiç belli olmaz o iş.Büyük konuşmaya gerek yok.Mersin,Fener'den puan alırsa ancak o zaman ŞAMPİYONUZ derim.

Büyük konuşmaya gerek yok elbette. Ama BJK bizi en son yendiğinde ben dersaneye gidiyodum. Aha üniversite bitecek hala yenecekler hala yenecekler. Kaldı ki Bilic'in derbi performansı ortada. Adamlar o psikolojik baskıyla çıkacaklar sahaya. Biz psikolojik üstünlük kuracağız her türlü. Ha yenilemez miyiz ? Yenilebiliriz. Futbol bu. Ama ben tahmin etmiyorum böyle bir şey olacağını.

İnancım odur ki, Beşiktaş'ı yenip şampiyonluk turunu atarız maç sonu.

Büyük konuşmaya gerek yok elbette. Ama BJK bizi en son yendiğinde ben dersaneye gidiyodum. Aha üniversite bitecek hala yenecekler hala yenecekler. Kaldı ki Bilic'in derbi performansı ortada. Adamlar o psikolojik baskıyla çıkacaklar sahaya. Biz psikolojik üstünlük kuracağız her türlü. Ha yenilemez miyiz ? Yenilebiliriz. Futbol bu. Ama ben tahmin etmiyorum böyle bir şey olacağını. İnancım odur ki, Beşiktaş'ı yenip şampiyonluk turunu atarız maç sonu.
Mersin,Fener'den puan alırsa yenilsek de olur.

küfürleri literal mı algılıyon

bi erkeğe aq diye küfür etmeden önce vajinası var mı diye de kontrol ediyon mu herif kabul ederse erkek şaapmayasın diye

yürü
mal mal konuşma miletin akrabası var eşi dostu var bayan fenerli şu kyş beyniniz idrak etsin artık öyle küfür edilmez

o iki pozisyonun haricinde ne yapti burak?

Biri kaleye giden iki tane net vurusu var, defansa carpip kornere cikti.

Sneijdere gol haricinde verdigi 3 tane net golluk pas var, Sneijderin atamadigi.

Vs. Vs. Butun maci mi anlatayim sana. Gormek istemeyen gormuyor, şampiyonluğa en çok katki yapan 3-4 oyuncudan biri, surekli cahil taraftar tarafindan elestirilmesine, statta yuhalanmasina ragmen. Belki bu sebepten 1. bile diyebiliriz. Emenike gibi havlu atip ne haliniz varsa gorun de diyebilirdi cunku.

Halen bik bik ediyorsunuz ya, hastayim. Erkek gibi kabul edin lan bi kere, Burak'a buyuk haksizlik ettik diyin. Yok...

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar lütfen centilmenliği elden bırakmayalım dostluk kazansın fbli arkadaşlarımız var

nkfvas_251825.jpg

Geri
Üst Alt