- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
65 kilo adamım yarısını ter dökerek telef etmiş olabilirim bizim takım şike yapıyorsa adam akıllı yapsın bari paramız 1-0 a mı yetiyor anca ey yönetim! 8 istiyoruz 8
Helal.en guzel cevap senden geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
65 kilo adamım yarısını ter dökerek telef etmiş olabilirim bizim takım şike yapıyorsa adam akıllı yapsın bari paramız 1-0 a mı yetiyor anca ey yönetim! 8 istiyoruz 8
Hiç belli olmaz o iş.Büyük konuşmaya gerek yok.Mersin,Fener'den puan alırsa ancak o zaman ŞAMPİYONUZ derim.Şampiyonuz zaten artık. Bunun streslik tarafı mı kaldı ? Ne olacak ? Beşiktaş gelip bizi mi yenecek ? Millet bir rahatlasa artık. Bu kadar gerilim fazla.
besiktas macindan beraber ayrilsak bile bu is bitmisdir, rizesporu kazanamasakda sampiyon olmayalim bir zahmet.Şampiyonuz zaten artık. Bunun streslik tarafı mı kaldı ? Ne olacak ? Beşiktaş gelip bizi mi yenecek ? Millet bir rahatlasa artık. Bu kadar gerilim fazla.
This is kadikoy!Did we put?
Hiç belli olmaz o iş.Büyük konuşmaya gerek yok.Mersin,Fener'den puan alırsa ancak o zaman ŞAMPİYONUZ derim.
Mersin,Fener'den puan alırsa yenilsek de olur.Büyük konuşmaya gerek yok elbette. Ama BJK bizi en son yendiğinde ben dersaneye gidiyodum. Aha üniversite bitecek hala yenecekler hala yenecekler. Kaldı ki Bilic'in derbi performansı ortada. Adamlar o psikolojik baskıyla çıkacaklar sahaya. Biz psikolojik üstünlük kuracağız her türlü. Ha yenilemez miyiz ? Yenilebiliriz. Futbol bu. Ama ben tahmin etmiyorum böyle bir şey olacağını. İnancım odur ki, Beşiktaş'ı yenip şampiyonluk turunu atarız maç sonu.
Mersin,Fener'den puan alırsa yenilsek de olur.
o iki pozisyonun haricinde ne yapti burak?Burak hem golun asistini yapmis hem de Umut'un penalti pozisyonunda muhtesem bir pas vermis. Halen elestirenlere diyecegim, Allah size akıl fikir versin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O maçlar aynı anda oynanacak.Varsayımlarla konuşamayız,derbide yenilsek bile lider çıkacağımız bir şekilde gidersek şampiyonuz.Onun dışında 8 gün daha bekleriz ne olacağını görmek için.Mersin' e puan kaybetmeseler bile Başakşehir' i yenebileceklerini hiç sanmıyorum.
mal mal konuşma miletin akrabası var eşi dostu var bayan fenerli şu kyş beyniniz idrak etsin artık öyle küfür edilmezküfürleri literal mı algılıyon
bi erkeğe aq diye küfür etmeden önce vajinası var mı diye de kontrol ediyon mu herif kabul ederse erkek şaapmayasın diye
yürü
Benim bildigim FB bir gün sonra oynayacak.O maçlar aynı anda oynanacak.Varsayımlarla konuşamayız,derbide yenilsek bile lider çıkacağımız bir şekilde gidersek şampiyonuz.Onun dışında 8 gün daha bekleriz ne olacağını görmek için.
mal mal konuşma miletin akrabası var eşi dostu var bayan fenerli şu kyş beyniniz idrak etsin artık öyle küfür edilmez
Değiştirirler onu artık zamanı geldi.Benim bildigim FB bir gün sonra oynanacak.
o iki pozisyonun haricinde ne yapti burak?
sana mı olur aslanım ilerleriz ben de senin as o zaman bende ederim oldu muben ederim
ilerle