STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

10492105_947857281901807_6489819860266199269_n.jpg

:gsbayrak:

Bjk : "Biz bu lig için fazla şerefliyiz! Şerefli 2.likler bizimdir!" (Bkz : 3. oldu) :asd:

rıdvan gerçekten içmiş sandalyede yatıyor güntekin toparlamaya calısıyor

Hamza hoca 1-0 skorunu yakaladıktan sonra sadece seyretti.
Oyuna müdahale etmediği bölümde resmen beşiktaş'ın gol atmasını bekliyor gibiydi.

Sneijder tam zamanında takımın imdadına yetişti yoksa Beşiktaş golü atacaktı.
Hamza hoca bu takıma adam gibi oyuncu aldırmayıp dandik yerli oyuncularda ısrar ederse sene şampiyonlar ligine hiç gitmeyelim daha iyi.

Hamza hoca Muslera'ya dua etsin.
Hamza hocayı savunuyordum lakin artık beklentim yok kendisinden ona rağmen şampiyon olacağız.

Allahım a şükürler olsun. Henüz bitmedi tabiki ama şampiyonuz artık

Kenarda Dursun :D

uploadfromtaptalk1432494768818.webp

Övdünüz Yaladanız BJK ya 10 P fark attık !

lan rıdvanı açtım şansalı açtım hakan sükür bi yerde hepsini dinliyom ama hiç bişey anlamıyom::))))))

Ömrümden ömür gitti. Neyse hakettiğimizi aldık, şimdi sırada şampiyonluğumuzu tescillettirmek için Rize maçı var. O maçı da atlatalım, eğlenelim davullarla zurnalarla :D

beyler işin futbol unsurunu kenara bırakıyorum.. sadece matematiksel olarak şampiyonluk şansımız şu an 1/27 yani %97 :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Rıdvan hala şampiyonluk için HH'yi etkilemeye çalışıyor. FB yenerse Burak'ı götürmeyecek misin Rize'Ye diye soruyor. Gaza getiriyor kendince, şeref yoksunu herif

Geri
Üst Alt