STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Hamza hoca 1-0 skorunu yakaladıktan sonra sadece seyretti.
Oyuna müdahale etmediği bölümde resmen beşiktaş'ın gol atmasını bekliyor gibiydi.

Sneijder tam zamanında takımın imdadına yetişti yoksa Beşiktaş golü atacaktı.
Hamza hoca bu takıma adam gibi oyuncu aldırmayıp dandik yerli oyuncularda ısrar ederse sene şampiyonlar ligine hiç gitmeyelim daha iyi.

Hamza hoca Muslera'ya dua etsin.
Hamza hocayı savunuyordum lakin artık beklentim yok kendisinden ona rağmen şampiyon olacağız.

Olum boş ver ...keyfini çıkartma ya bak :D

99% Şampiyonuz

Hadi geçmiş olsun ,ven hiç beğenmedim takımı ama. Hamza derbilerde çok pısırık oynatıyor tek kale oynayacağımız maçı kendi kalemizde oynadık resmen.orta saha yok gibiydi.. şampiyonlar liginde delik deşik ederler bu oyunla..

10492105_947857281901807_6489819860266199269_n.jpg

:gsbayrak:
Don gel artik ,wesley ile koyun barcaya reale

Tümer - rıdvan - abdulkerim hepsinin yüzleri asık hahahahaha iyi koymusuz :D

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'nin sevincine bayildim ben harikaydi , elleri kucuk ama yuregi buyuk adam

Eyyamcıbaşı Cüneyt'in taçtan verdiği gol yüzünden matematiksel olarak henüz garantileyemesekte(ki yarın garantileyeceğimizi düşünüyorum) artık şampiyon olduk gözüyle bakıyorum :) Bu şampiyonluk için Muslera, Sneijder ve Yasin'e ayrıca teşekkür ediyorum. Bu 3 oyuncu olmasaydı biz bu şampiyonluğu alamazdık net!

Bu arada şikecilere koyduğumuz bir maçtan sonra tadı tuzu kaçırmak istemem ama Hamza yine az daha veriyordu maçı :red: İkinci yarıdaki o kabus gibi 20-25 dakikalık dilimde resmen maçı bizim gibi seyretti! Her zaman ki gibi yine Muslera'ya dua etsin. Yemin ediyorum panterin ötesine geçti artık :D Muslera olmasa o 20 dakikalık dilimde golü yiyip şoke olmuş hatta belki de şoktan çıkamadan ikinciyi yiyip şampiyonluğu vermiştik! İşte Muslera dediğin adam bu dediğim şeyi önledi tek başına küçümsemeyin... :)

Lakin prandelli olsa buralarda dahi olabilir miydik hiç sanmıyorum. O yüzden herşeye rağmen Hamza hoca'ya da teşekkür edelim. Ama dediğim gibi en büyük teşekkürü Muslera alıyor sonra da Sneijder ve Yasin :)

Geri
Üst Alt