Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Eğer biz büyük takımsak bu maçları alıp şampiyon olmalıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar dunden beri icime bir okuz oturdu. Soyle anlatayim
Bjk topcusu eminim ki gs yerine fb sampiyon olsun diye sahaya cikacaklar bu mac hic kolay gecmeyecek ve bence yenildigimiz anda sampiyonluk gider. Fener o son dakika goluyle yine morallendi ve potaya girdi.
Ayrica su arap isonun resmen tesvik yapip rizeyle ilgili aciklamalari. Serefsiz hikmetin ona cevabi falan midemi bulandiriyor.
Ha birde bu zamana kadar sikeciler hep son maclarda sampiyonlugu kaybettikler acaba bu sefer bizim mi basimiza gelir diye cok korkuyorum.
Basaksehire falan hic guvenmiyorum. Bence fenerin mersin macindan bile rahat gececektir. Avci bize bir kiyak yaparmi diye beklemeyelim bosuna.
Hadi bjkyi yendik. Fenerde basagi yendi diyelim. Son mac bu hikmet artisti bize final maci gibi cikacaktir. O mac cok zor gecer. Bilemiyorum yani kafam cok karisik. Bu arada haftaya pazarda dugunum var. Macida izleyemecegim. Dugunden evlilikten cok bu maci dusunuyorum ve cok korkuyorum. İyi seyler soyleyin rahatlatin beni yahu. Umarim hersey istedigimiz gibi olur
Renktaş sana şunu diyeyim, BU SAATTEN SONRA KİMSE ASLAN'IN AĞZINDAN ŞAMPİYONLUĞU ALMAYA "CESARET EDEMEZ"..
2005-2006'daki Denizli'nin bir iddiası vardı kümede kalmak.O sezonki Denizli ayrıca evinde 5 galibiyet 5 beraberlik 6 mağlubiyet almış,Beşiktaş 1-1 berabere kalmış Galatasaray 1-2 zar zor yenmiş.Yani bu kadar kötü de değilmiş Denizli.Bu seneki Rize hem kümede kalmayı garantiledi hem de evinde 3 beraberlik 4 beraberlik 9 mağlubiyet gibi rezil bir istatistiği var,Bjk 1-2,Fb de 1-5 yenmiş.O maçı alırız her türlü.Bjk maçından 1 puan aldığımız anda şampiyonuz.
Benimde en büyük tesellim o, final maçlarında istediğimiz sonuçları almamız ama işte insan düşünmeden edemiyor, aksi bir durumda hepimiz kahroluruz çünkü bu seneki şampiyonluk diğerleri gibi değil. Ucunda 4. yıldız var.
Evet o sene denizli dediğin gibiydi, aldığı beraberlikle kümede kalmıstı fakat rizedede fena topçular yok değil. Tek amaçları bize şampiyonluğu kaybettirmek olarak sahaya cıkacaklar.
Ah keşke biz bjkyi yensek, fenerde berabere kalsa ve şampiyonluk turu atsak kendi sahamızda. Dua edelim bol bol
Kendinizi simdiden Umut'lu kadroya hazirlayin. Hamzaoglu tercihini tecrube ve mucadele gucunden yana kullanacaktir yine.
Bu maci alirsak sampiyonuz
Ve alicaz buna cani gonulden inaniyorum
Taraftar aldiracak bu maci taraftar
Bilmiyorum demin azıcık düşündüm de bu adam salak değil ehh bir de eyyamcı olduğunu hesaba kattık mı bal gibi biliyordur Fener maçında yaptığı hatanın eğer biz şampiyon olmazsak kendisine kesileceğini. Tabi insan yine de tırsmıyor değil bu heriften.cüneyt verirlerse yıkmalıyız ortalığı, onun yüzünden şu an eziklerin umudu var zaten
Bilmiyorum demin azıcık düşündüm de bu adam salak değil ehh bir de eyyamcı olduğunu hesaba kattık mı bal gibi biliyordur Fener maçında yaptığı hatanın eğer biz şampiyon olmazsak kendisine kesileceğini. Tabi insan yine de tırsmıyor değil bu heriften.
Cüneyt verirlerse yenilmeyiz bence.Dediğine katılıyorum.
Şampiyonlar Ligi finali öncesi Cüneyt Çakırı bu maça verip onu riske etmezler gibi.