STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

bu taktik degil bu sadece kafamda bir melo/selcuk/hamit 3lusunden olusan bir kadro aslinda .. 4-1-2-2-1 dizilis olarak cikti..

melo/selcuk/hamit besiktas hayatta gecemez burayi o yuzden

Sakatlanıp çıkmış 2 adamı da ertesi maç 11 de oynatmak pek mantıklı değil.İkisi birden yeniden sakatlanırsa birbirimize bakarız sonra buralarda.Zaten selçuk kolay kolay maça da yetişmez gibi duruyor

Cüneyt Çakır hakem olursa penaltı %100 gelir

Sakatlanıp çıkmış 2 adamı da ertesi maç 11 de oynatmak pek mantıklı değil.İkisi birden yeniden sakatlanırsa birbirimize bakarız sonra buralarda.Zaten selçuk kolay kolay maça da yetişmez gibi duruyor

yahu geberselerde bu mac'a ikiside cikmak isticek haberleri okumadin galiba ...

Baskada alternatif varsa cikarin oynasin

yahu geberselerde bu mac'a ikiside cikmak isticek haberleri okumadin galiba ...

Baskada alternatif varsa cikarin oynasin

Haber beni ilgilendirmiyor.Herkes çıkıp oynamak ister aksini söyleyen olmaz da sağlam olmayan adam da kendini zorla oynatıp sakatlanırsa o bize daha büyük zarar.Daha 1-2 ay önce burak olayını hepimiz biliyoruz.Bile bile lades yapmak istiyorsak buyursunlar oynasınlar.Hamitin durumunu bilmiyorum da selçuk bu durumda oynarsa yeniden sakatlanması çok büyük olasılık

Beşiktaş konya'ya yenilmeden önce sıkıntılı bir maç havası vardı. Ancak şu an bende rahatladım açıkcası, hiç bir amacı olmayan bjk kendini tamamen salacaktır.

Üzerlerine gittiğimiz vakit çok kolay bi şekilde gol bulacağımızı düşünüyorum. Büyük takım oyuncuları yarıştan koptuğu zaman taraftarının önünde bile olsa derbi maçı kazanamaz, bunun örneği çok azdır. Hedefi olan takım her zaman diğer takımı yener.

2-0 3-0 gibi bir skor bekliyorum açıkcası.

Sen 4. Yıldızı takmıssın takmamıssın önemli mi be cimbomum sana karsı sevgimiz değişir mi Allahın izniyle kaderimizde varsa zaten şampiyon oluruz.

Beşiktaş konya'ya yenilmeden önce sıkıntılı bir maç havası vardı. Ancak şu an bende rahatladım açıkcası, hiç bir amacı olmayan bjk kendini tamamen salacaktır.

Üzerlerine gittiğimiz vakit çok kolay bi şekilde gol bulacağımızı düşünüyorum. Büyük takım oyuncuları yarıştan koptuğu zaman taraftarının önünde bile olsa derbi maçı kazanamaz, bunun örneği çok azdır. Hedefi olan takım her zaman diğer takımı yener.

2-0 3-0 gibi bir skor bekliyorum açıkcası.

Hele ki 8 günde 7 puan kaybeden son 5 haftaya lider giren bir takımsa moraller yerle bir olur.

#Konsantrasyon

Beşiktaşlı oyuncular şampiyonluk ve 2.lik hedeflerini çoktan bitirmiş çıktılar dünki maça, taraftarlarıda bunu hissederek ve görerek zaten maça ilgi göstermediler.

Biliç de aynı şekilde.

Biliç - Bjkli futbolcular arasındaki iletişim kopmuş gibi, bunu bizim maçta daha iyi göreceğiz, 5 - 15 dakika sürecek olan suni bir istek ya da baskı göstermek isteyebilirler bir derbi olduğu için ama dediğim gibi suni olacak ve dağılacaklar, gol atamazlar.

2-0 Ms.

Vas Bien

Hele ki 8 günde 7 puan kaybeden son 5 haftaya lider giren bir takımsa moraller yerle bir olur.

Şu an moral olarak çöküşteler, oyunculara para bayılsan bile oynamazlar bu saatten sonra, onlar artık tatili düşünüyolardır bence.

Taraftar olarak, yönetim olarak, teknik kadro olarak, oyuncular olarak karışmış bir Beşiktaşı yenemiyorsak zaten şampiyon filan olmayalım ki zaten biz bu herifleri içeride dışarıda kaç senedir tokatlayan bi takımız.

BJK'nin ne kadar istekli olacağı bizi zerre ilgilendirmiyor, en istekli ve moralli oldukları dönemde, taraftarlarının önünde rahat bir galibiyet aldık. Bizim takım sakin ve akıllı oynarsa, rahat bir şekilde kazanacaktır.

Konsantrasyon ve 76 puan!!!

12numara fikret e sallamaya başlamış ne tatile gidiyorsun diye:))

Bunların nüfus cuzdanında nüfusa kayıtlı olduğu il kısmında kesin ''Zaval'' yazıyor.Zavallılar :D:D

Bjk'den değil de Hoca'dan korkuyorum Umut'u oynatmaz umarım

Beyler bundan 3 hafta önce Fikonun bir aciklamasindan sonra tepe taklak giderler demistim, bu totemin ilk parcasiydi
Ikinci parcasinida bügün Hincal tamamladi aciklamariyla...

Bu gs liler kadar yüzsüz insanlar yok dünyada. Facebook'ta sinirim bozuldu.Yok stancu beşiktaş maçında gol kaçırmış , yok günay hatalı gol yemiş. durmuyolar bir de sürekli bir saldırı halindeler her yere.

Koyalım şunlara fener olsun. Sesleri kesilir en azından. Son olarak şampiyon olanın ....​

Forza8Tasdan alinti

Hıncal yine meşhur totemini yapmış Bjk alır diye.Galibiyete gittikçe yaklaşıyoruz.

Bu gs liler kadar yüzsüz insanlar yok dünyada. Facebook'ta sinirim bozuldu.Yok stancu beşiktaş maçında gol kaçırmış , yok günay hatalı gol yemiş. durmuyolar bir de sürekli bir saldırı halindeler her yere.

Koyalım şunlara fener olsun. Sesleri kesilir en azından. Son olarak şampiyon olanın ....​

Forza8Tasdan alinti

istedigi kadar zirlasinlar
sahada oyniyacak olan takimlari ve futbolcularin hepsi tamamen cökmüs vaziyetde...

Geri
Üst Alt