Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Zaman geçmiyor yav. Daha salı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu taktik degil bu sadece kafamda bir melo/selcuk/hamit 3lusunden olusan bir kadro aslinda .. 4-1-2-2-1 dizilis olarak cikti..
melo/selcuk/hamit besiktas hayatta gecemez burayi o yuzden
Sakatlanıp çıkmış 2 adamı da ertesi maç 11 de oynatmak pek mantıklı değil.İkisi birden yeniden sakatlanırsa birbirimize bakarız sonra buralarda.Zaten selçuk kolay kolay maça da yetişmez gibi duruyor
Cüneyt Çakır hakem olursa penaltı %100 gelir
yahu geberselerde bu mac'a ikiside cikmak isticek haberleri okumadin galiba ...
Baskada alternatif varsa cikarin oynasin
Beşiktaş konya'ya yenilmeden önce sıkıntılı bir maç havası vardı. Ancak şu an bende rahatladım açıkcası, hiç bir amacı olmayan bjk kendini tamamen salacaktır.
Üzerlerine gittiğimiz vakit çok kolay bi şekilde gol bulacağımızı düşünüyorum. Büyük takım oyuncuları yarıştan koptuğu zaman taraftarının önünde bile olsa derbi maçı kazanamaz, bunun örneği çok azdır. Hedefi olan takım her zaman diğer takımı yener.
2-0 3-0 gibi bir skor bekliyorum açıkcası.
Hele ki 8 günde 7 puan kaybeden son 5 haftaya lider giren bir takımsa moraller yerle bir olur.
cuneyt champs calacagi icin , ligde mac vermezler artik + TR Kupa finali oynatir
istedigi kadar zirlasinlar
Bu gs liler kadar yüzsüz insanlar yok dünyada. Facebook'ta sinirim bozuldu.Yok stancu beşiktaş maçında gol kaçırmış , yok günay hatalı gol yemiş. durmuyolar bir de sürekli bir saldırı halindeler her yere.
Koyalım şunlara fener olsun. Sesleri kesilir en azından. Son olarak şampiyon olanın ....
Forza8Tasdan alinti