STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Tinerciler 'Bu lig için fazla şerefliyiz ' pankartını hazırlasın zira 3. olacaklar.

Melo %95 atılacak bu maçta,suçsuz olsa da atılacak. Haftalardır inanılmaz bir kamuoyu oluşturuldu.

Ben genelde maclarla ilgili hic rüya görmem her gün her gün rüya görmeme ragmen. Bu gece rüyamda maci izliyordum ve bir futbolcumuza 90 dakika küfür ettim beni deli ettigi icin.

Ne macin sonucunu gördüm ne de gol ya da golleri. Sirf o bir tane oyuncu vardi gözümün önünde, ama kafasi da gözükmüyordu.

Bu kadar küfür ettigime göre mutlaka Umut olmali bu futbolcu.

:asd22: kesin umut buluttur renkdas

5 maçtır gol yemiyoruz,sence bu maçla da devam eder mi bu seri?

Bence 5 maçlık seri çok iyi savunma yaptığımız için olmadı, hem rakipler beceriksizdi, hem de Muslera çok acayip işler yaptı. Bjk de hücumda problemli son dönemde. Yemeyebileceğimizi düşünüyorum ama yiyeceksek de umarım minimum 2 farklı öne geçip öyle yeriz.

Bence 5 maçlık seri çok iyi savunma yaptığımız için olmadı, hem rakipler beceriksizdi, hem de Muslera çok acayip işler yaptı. Bjk de hücumda problemli son dönemde. Yemeyebileceğimizi düşünüyorum ama yiyeceksek de umarım minimum 2 farklı öne geçip öyle yeriz.

Muslera nın katkısı yadsınamaz ama Semih Hakan ikilisi Ched Semih ten çok daha uyumlu onun da biraz etkisi var. Semih yanında lider özelliğinde bir futbolcu ile bariz daha iyi oynuyor.

Macin baslamasi ile oyle bir saldirmaliyizki, "biz bu ac kurtlari mumkun degil yenemeyiz" diye iclerine korku dusmeli. panik yapmalilar. ilk yari fisi cekmeliyiz.

Açıkcası içim çok rahat. Hiç kimsenin beklemediği şekilde en az 3 farklı galip olarak çıkacağız bu maçtan. Kenan abimiz demişti dersiniz:H

Hakemi yine mac günü mü atayacaklar gecen Mersin macinda oldugu gibi.

......................Muslera....................
Sabri......Semih...........Balta..........Telles
...................Hamit.....Melo.............. ..
Emre.............Sneijder.................Yasin
.....................Burak........................ .

6-0.

Muslera nın katkısı yadsınamaz ama Semih Hakan ikilisi Ched Semih ten çok daha uyumlu onun da biraz etkisi var. Semih yanında lider özelliğinde bir futbolcu ile bariz daha iyi oynuyor.

Katılıyorum. Semih - Hakan ikilisi üst düzey ikili olmasalar da dengeli ve uyumlular. Birbirlerinin açıklarını iyi kapatıyorlar, gösterişe kaçmıyorlar, risk almıyorlar. Ayrıca bire birde rakipler Chedjou'nun resmen içinden geçerken, bu ikisi en azından kendini topla rakip arasına atmayı akıl edebiliyor. Bu açıdan da daha iyiler.

Geçen sezon da bununla ilgili bir istatistik vardı. Semih - Hakan ikilisi 10 maç birlikte oynamışlardı. Bunların 9'unda sadece 2 gol yedi takım. 10.maç ise Kasımpaşa maçıydı ve Hakan 4.dakikada atılmıştı oyundan. Malum Cüneyt Çakır'ın katlettiği maç.

Bu sezona bakıyorsun yine aynı istatistikler çıkıyor. Bu ikisi 3 maça çıkmış, takım daha gol yememiş. Takım savunmasının zayıflığından hep söz ediyoruz fakat aynı takım savunması Semih - Hakan oynadığında da var. Buna rağmen bu ikili oynadığında daha az yiyoruz, hatta çoğunda yemiyoruz. Bunlar tesadüf değil.

Geçen hafta çubuklu tosun gol atmasaydı da bitseydi şu saçma sapan lig. Maalesef ben bu sene oynanan futbola güvenmiyorum. Maçlarımızı zor bela kazanıyoruz ve hamza hocanın bizi zorlayabilecek tüm takımlara puan kaybetmesi ciddi soru işareti. Beraberlik çok kötü olmaz bence bu maçta.

Ben genelde maclarla ilgili hic rüya görmem her gün her gün rüya görmeme ragmen. Bu gece rüyamda maci izliyordum ve bir futbolcumuza 90 dakika küfür ettim beni deli ettigi icin.

Ne macin sonucunu gördüm ne de gol ya da golleri. Sirf o bir tane oyuncu vardi gözümün önünde, ama kafasi da gözükmüyordu.

Bu kadar küfür ettigime göre mutlaka Umut olmali bu futbolcu.

hergun ruyami goruyorsun

cubuklu tosunuda, sikeci azizide, ezik kargalarida hepsini ayni anda yokedecegiz
az kaldi...
takima güvenmiyen yazmasin arkadas su basliga!

Geçen hafta çubuklu tosun gol atmasaydı da bitseydi şu saçma sapan lig. Maalesef ben bu sene oynanan futbola güvenmiyorum. Maçlarımızı zor bela kazanıyoruz ve hamza hocanın bizi zorlayabilecek tüm takımlara puan kaybetmesi ciddi soru işareti. Beraberlik çok kötü olmaz bence bu maçta.

Rize maçı beşiktaş maçından daha sıkıntılı.O yüzden iç sahada oynuyorken vurup geçeceksin ki hem fener heveslenmesin hem de son maça sıkıntılı çıkma.Şu haldeki beşiktaşı da yenemiyosak hiç uğraşmayalım zaten

Rüyamda Semih ve Sneijder atıyordu golleri, tamamen bizim varlığımızla geçti oyun 2-0 kazandık.
1 haftadır 2-0 bitecek diyorum bilinç altım etkilenmiş :)

Bu Beşiktaş maçında berabere kalalım diyen hangi kafada anlamıyorum ben kazanmamız gereken bir maç son maça bırakırsak 3 puanı sıkıntı bunda alalım 3 puanı rahatlıyalım stresin babasını yaşamaya gerek yok zaten yenilmeyiz beşiktaşa

Geri
Üst Alt