- 2 Nisan 2012
- 43.344
- 22.331
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray 2-2 Bursaspor , Galatasaray 2-2 Başakşehir , Fenerbahçe 1-0 Galatasaray , Trabzonspor 2-1 Galatasaray. İlk 6 takıma karşı Hamza hocanın performansı böyle. Bir de Rize'nin bu takımlara karşı iç saha skorlarına bakalım.Bu Beşiktaş maçında berabere kalalım diyen hangi kafada anlamıyorum ben kazanmamız gereken bir maç son maça bırakırsak 3 puanı sıkıntı bunda alalım 3 puanı rahatlıyalım stresin babasını yaşamaya gerek yok zaten yenilmeyiz beşiktaşa
Galatasaray 2-2 Bursaspor , Galatasaray 2-2 Başakşehir , Fenerbahçe 1-0 Galatasaray , Trabzonspor 2-1 Galatasaray. İlk 6 takıma karşı Hamza hocanın performansı böyle. Bir de Rize'nin bu takımlara karşı iç saha skorlarına bakalım.
Rizespor 0-1 Bursaspor , Rizespor 0-2 Başakşehir , Rizespor 1-2 Beşiktaş , Rizespor 1-5 Fenerbahçe, Rizespor 1-4 Fenerbahçe(kupa). Beşiktaş maçı beraberlik kötü olmaz derken böyle düşündüm. Rizespor'un hem de iddiası kalmamışken bizden puan alması bence mümkün değil. Ligin en kötü iç saha takımı. Sizin de fikrinize saygım var ama bence Beşiktaş maçı bizim iç saha performansımızı da düşünürsek daha zor maç.
Galatasaray 2-2 Bursaspor , Galatasaray 2-2 Başakşehir , Fenerbahçe 1-0 Galatasaray , Trabzonspor 2-1 Galatasaray. İlk 6 takıma karşı Hamza hocanın performansı böyle. Bir de Rize'nin bu takımlara karşı iç saha skorlarına bakalım.
Rizespor 0-1 Bursaspor , Rizespor 0-2 Başakşehir , Rizespor 1-2 Beşiktaş , Rizespor 1-5 Fenerbahçe, Rizespor 1-4 Fenerbahçe(kupa). Beşiktaş maçı beraberlik kötü olmaz derken böyle düşündüm. Rizespor'un hem de iddiası kalmamışken bizden puan alması bence mümkün değil. Ligin en kötü iç saha takımı. Sizin de fikrinize saygım var ama bence Beşiktaş maçı bizim iç saha performansımızı da düşünürsek daha zor maç.
Son maçta şampiyonluk kaybetmek bizim geleneğimiz değil. Tabii ki bende Beşiktaş maçını kazanalım istiyorum. Ancak son haftalardaki iç saha performansımıza ve Hamza hocanın şu ana kadar zorlu maçlardaki kötü istatistiği korkutuyor beni. Biz bjk ile berabere kalırsak ertesi gün fb yenildiği takdirde şampiyon oluyoruz bunu da unutmamak lazım.Daha önce fenerden teşvik almış bir adamın takımının son maçta teşvik almayacağının garantisini verebilir misin bana?Gerçi teşvik yedikleri halde trabzona yenilince azizden azar yemişler paralarını da vermemiş azizsen evindeki maçı al işini gör.Belki ertesi gün fener takılacak rizeyle falan işin kalmayacak
Gs pasolig değil mi sendeki sistem izin veriyor mu almaya419 blok deplasman tribünü dimi arkadaşlar camekanlı yer çok mu kötü olur alsak en uygun orası kalmış 110 tl lik
Gs pasolig değil mi sendeki sistem izin veriyor mu almaya
₪tapa