STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

cX4ihYB.jpg

Bu Beşiktaş maçında berabere kalalım diyen hangi kafada anlamıyorum ben kazanmamız gereken bir maç son maça bırakırsak 3 puanı sıkıntı bunda alalım 3 puanı rahatlıyalım stresin babasını yaşamaya gerek yok zaten yenilmeyiz beşiktaşa
Galatasaray 2-2 Bursaspor , Galatasaray 2-2 Başakşehir , Fenerbahçe 1-0 Galatasaray , Trabzonspor 2-1 Galatasaray. İlk 6 takıma karşı Hamza hocanın performansı böyle. Bir de Rize'nin bu takımlara karşı iç saha skorlarına bakalım.

Rizespor 0-1 Bursaspor , Rizespor 0-2 Başakşehir , Rizespor 1-2 Beşiktaş , Rizespor 1-5 Fenerbahçe, Rizespor 1-4 Fenerbahçe(kupa). Beşiktaş maçı beraberlik kötü olmaz derken böyle düşündüm. Rizespor'un hem de iddiası kalmamışken bizden puan alması bence mümkün değil. Ligin en kötü iç saha takımı. Sizin de fikrinize saygım var ama bence Beşiktaş maçı bizim iç saha performansımızı da düşünürsek daha zor maç.

Galatasaray 2-2 Bursaspor , Galatasaray 2-2 Başakşehir , Fenerbahçe 1-0 Galatasaray , Trabzonspor 2-1 Galatasaray. İlk 6 takıma karşı Hamza hocanın performansı böyle. Bir de Rize'nin bu takımlara karşı iç saha skorlarına bakalım.

Rizespor 0-1 Bursaspor , Rizespor 0-2 Başakşehir , Rizespor 1-2 Beşiktaş , Rizespor 1-5 Fenerbahçe, Rizespor 1-4 Fenerbahçe(kupa). Beşiktaş maçı beraberlik kötü olmaz derken böyle düşündüm. Rizespor'un hem de iddiası kalmamışken bizden puan alması bence mümkün değil. Ligin en kötü iç saha takımı. Sizin de fikrinize saygım var ama bence Beşiktaş maçı bizim iç saha performansımızı da düşünürsek daha zor maç.

Beşiktaş 0-2 Galatasaray. Hamza hocanın en büyük başarısıdır.

oha biletler en az 110 en fazla 800 :D

istatistiklere göre yorum yapmak çok saçmalık yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç eğer şampiyon olmak istiyorsak kesinlikle 3 puan lazım 1 puan yetmez onu belirtiyim rize maçında hikmet abanıcak bize karşı farklı bir motivasyon yapıyolar

Daha önce fenerden teşvik almış bir adamın takımının son maçta teşvik almayacağının garantisini verebilir misin bana?Gerçi teşvik yedikleri halde trabzona yenilince azizden azar yemişler paralarını da vermemiş aziz :D sen evindeki maçı al işini gör.Belki ertesi gün fener takılacak rizeyle falan işin kalmayacak

Daha önce fenerden teşvik almış bir adamın takımının son maçta teşvik almayacağının garantisini verebilir misin bana?Gerçi teşvik yedikleri halde trabzona yenilince azizden azar yemişler paralarını da vermemiş aziz :D sen evindeki maçı al işini gör.Belki ertesi gün fener takılacak rizeyle falan işin kalmayacak
Son maçta şampiyonluk kaybetmek bizim geleneğimiz değil. Tabii ki bende Beşiktaş maçını kazanalım istiyorum. Ancak son haftalardaki iç saha performansımıza ve Hamza hocanın şu ana kadar zorlu maçlardaki kötü istatistiği korkutuyor beni. Biz bjk ile berabere kalırsak ertesi gün fb yenildiği takdirde şampiyon oluyoruz bunu da unutmamak lazım.

419 blok deplasman tribünü dimi arkadaşlar camekanlı yer çok mu kötü olur alsak en uygun orası kalmış 110 tl lik

Cuneyt cakiri linc etmeliyiz yenilirsek eger o staddan çıkamamalı o tactan gelen golun hesabini vermeden

Iki tane onemli final macimiz kaldi 8tas ve kupada buyuk ihtimal fenevle.Ikisinide mutlaka almaliyiz.Kabus gibi baslayan sezonu 2 kupayla kapaticaz ins :D

Fenevin Erciyesle berabere kalacagini ve bizim Mersini yenecegimizi ruyamda gorup anlatmistim burda
33. haftada tur atiyorduk ruyamda
Besiktas en rahat darbeleyecegimiz takim
Rahat olun 3 olur
Panaltibaya gereken muamele yapilsin lutfen!!!!

pazar saat 15:30'da floryada beşiktaşla u21 maçı var beyler ücretsiz, passoligsiz.. o da şampiyonluk maçı. bekleriz
ayrıca aynı gün saat 16.00 da abdi ipekçide fb maçı var
derbi dolu bir gün olacak :)

Bilic'in ayrılmasını sağlayan fb lobisi. Bizim maca daha hırslı cıkmaları sağlanacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilic'in bizim maça çıkacak olması bence kötü oldu. Futbolcular derbi galibiyeti ile uğurlamak isteyeceklerdir.

Geri
Üst Alt