STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

Bu sene yüzde 99.9 sampiyon Fenerbahce olacak. Bjk, Gsyi kesinlikle yenecek. Ts-Gs macina benzer bir mac olmasini bekliyorum. Rizeden Gsden mutlaka puan alacak, puan farkiyla sampiyon Fenerbahce.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2014 - 2015 - Sayfa 254 - bordomavi.net | Forum

TSlile bile Fbnin sampiyon olmasini istiyor.

250 sayfadan birinde Fb şampiyon olsun yazan 2 post bulmak bayağı vaktini almıştır herhalde.

Edit: Fb li olduğunu yazmışsın başka bir mesajda, dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim. Düşünceme gelince de bu şampiyonluğa inanma olayıdır tamamen .Trabzon lular Gs kendini şampiyon zannediyor demiş de, geçen sene Ersun Yanal'ın her maçtan sonra (ligin ilk yarısında bile) şampiyonuz demesi inanç bizimkisi görgüsüzlük olarak nitelendiriliyor ise burada bir sıkıntı var.
Ayrıca eğer gerçek oyununu oynarsa Başakşehir; sizin İsmail hoca da futbol tarihinde İsmail taktiği olarak geçen 7-2-1 i veya yine bir taktik deha ürünü 4-1-4 sistemini oynatırsa fark yersiniz bence.

Son düzenleme:
Umarim Melo bjkye 5. golunu sokar.Kudursunlar iyice

Son düzenleme:
dakika 10 melo kornerden gelen topa kafa golünü çakarsa darmadağın olurlar.

Rüyamda yenmiştik ama skoru bilmiyorum,bunuda yendik şimdi rahat rahat şikecilerin maçını izleyelim diyordum kendi kendime.Bu maç sıkıntı olacak:/

250 sayfadan birinde Fb şampiyon olsun yazan 2 post bulmak bayağı vaktini almıştır herhalde.

Edit: Fb li olduğunu yazmışsın başka bir mesajda, dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim. Düşünceme gelince de bu şampiyonluğa inanma olayıdır tamamen .Trabzon lular Gs kendini şampiyon zannediyor demiş de, geçen sene Ersun Yanal'ın her maçtan sonra (ligin ilk yarısında bile) şampiyonuz demesi inanç bizimkisi görgüsüzlük olarak nitelendiriliyor ise burada bir sıkıntı var.
Ayrıca eğer gerçek oyununu oynarsa Başakşehir; sizin İsmail hoca da futbol tarihinde İsmail taktiği olarak geçen 7-2-1 i veya yine bir taktik deha ürünü 4-1-4 sistemini oynatırsa fark yersiniz bence.

Tsliler neden Gsden nefret ediyorlar? Bugün forumlarinda 10-15 sayfa okudum. Bizden bile Gs kadar nefret etmiyorlar. Mesajini okdugum üyelerin cogu Gsnin batmasini istiyordu. Bana cok ilginc geldi acikcasi. 3 Temmuz sürecinde Gs, hep Tsnin yaninda yer aldi.

Koreografiyi çok merak ediyorum!!! Veysel Giley açıklama yaptı az önce... bekliyoruz sabırsızlıkla!

Tsliler neden Gsden nefret ediyorlar? Bugün forumlarinda 10-15 sayfa okudum. Bizden bile Gs kadar nefret etmiyorlar. Mesajini okdugum üyelerin cogu Gsnin batmasini istiyordu. Bana cok ilginc geldi acikcasi. 3 Temmuz sürecinde Gs, hep Tsnin yaninda yer aldi.

Umurumda değil açıkcası. Ben de 3 Temmuz da düşünce olarak Ts' nin yanında oldum. Çünkü biz Ts bizi sevsin diye değil, haklı bulduğumuz için yanında yer aldık.

Rüya olmadigini sezon sonunda görürsün. Gs rehavete girmis durumda. Besiktas, bizim icin oynayacak. Son macta cogu oyuncularini dinlendirdiler. Bu yüzden Ts-Gs macina benzer bir mac bekliyorum.

10 kişi takimi 90+ 3 te yenen Sonuncuyu evinde yenemeyen fener rehavete girmiş. Biz Fener degiliz. Fazla uçma. Sonunda yere çakilmasi var. Birde yüzde 99 diyorsun:D Ben bile yüzde 99 diyemem:red:

:(
158403.jpg

bunun daha kaliteli hali vardı ama bulamdım. genel olarak tüm mesele bu.

:(
158403.jpg

bunun daha kaliteli hali vardı ama bulamdım. genel olarak tüm mesele bu.

Oyuncularimizi caldilar diyorlarda, pek mantikli bulmadim. Engin, Umut ve Yasini kendileri gönderdi. Selcugu biz Gsden bile önce istiyorduk. Size gelmese bize gelecekti. Buraki L.Moskovaya satmislari. Yani bu oyuncular Gsye gelmese bile Tsde kalmayacaklardi. Gsden sirf bu nedenden dolayi nefret etmelerini mantikli bulmadim.

Oyuncularimizi caldilar diyorlarda, pek mantikli bulmadim. Engin, Umut ve Yasini kendileri gönderdi. Selcugu biz Gsden bile önce istiyorduk. Size gelmese bize gelecekti. Buraki L.Moskovaya satmislari. Yani bu oyuncular Gsye gelmese bile Tsde kalmayacaklardi. Gsden sirf bu nedenden dolayi nefret etmelerini mantikli bulmadim.

yahu aynı trabzon kupamızı çalanlara ceza verilmedi şikenin üstü hükümet tarafından örtüldü diyor ama mevcut hukumete yuzde 60 kusur oy cıkıyor. mantık aramanın anlamı yok.

10 kişi takimi 90+ 3 te yenen Sonuncuyu evinde yenemeyen fener rehavete girmiş. Biz Fener degiliz. Fazla uçma. Sonunda yere çakilmasi var. Birde yüzde 99 diyorsun:D Ben bile yüzde 99 diyemem:red:
Önemli olan kazanmakti. Bir sekilde kazandik. İBB ve Kasimpasa maclarindan cok rahat 6 puan alacağimizi düsünüyorum.

Hala Bjknin Gsyi yeneyecegini, hatta Gsnin Rizede de puan kaybedecegini, Fenerbahcenin ya averajla yada puan farkiyla ligi kazanacagini söylüyorum. Sene sonunda ne kadar hakli oldugumu görürüz.

Geri
Üst Alt