- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene yüzde 99.9 sampiyon Fenerbahce olacak. Bjk, Gsyi kesinlikle yenecek. Ts-Gs macina benzer bir mac olmasini bekliyorum. Rizeden Gsden mutlaka puan alacak, puan farkiyla sampiyon Fenerbahce.
Spor Toto Süper Lig Maçları | 2014 - 2015 - Sayfa 254 - bordomavi.net | Forum
TSlile bile Fbnin sampiyon olmasini istiyor.
Gece gece bu maçı mı düşünüyonUmarim Melo bjkye 5. golunu sokar.Kudursunlar iyice
Bu sene yüzde 99.9 sampiyon Fenerbahce olacak. Bjk, Gsyi kesinlikle yenecek. Ts-Gs macina benzer bir mac olmasini bekliyorum. Rizeden Gsden mutlaka puan alacak, puan farkiyla sampiyon Fenerbahce.
Spor Toto Süper Lig Maçları | 2014 - 2015 - Sayfa 254 - bordomavi.net | Forum
TSlile bile Fbnin sampiyon olmasini istiyor.
Gece gece bu maçı mı düşünüyonsakin ol yeneriz
![]()
Sneijder atacak o ancak assist yaparYenecegiz zaten ama ben Melo atsin istiyorum.
Sneijder atacak o ancak assist yapar![]()
Sneijder atacak o ancak assist yapar![]()
250 sayfadan birinde Fb şampiyon olsun yazan 2 post bulmak bayağı vaktini almıştır herhalde.
Edit: Fb li olduğunu yazmışsın başka bir mesajda, dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim. Düşünceme gelince de bu şampiyonluğa inanma olayıdır tamamen .Trabzon lular Gs kendini şampiyon zannediyor demiş de, geçen sene Ersun Yanal'ın her maçtan sonra (ligin ilk yarısında bile) şampiyonuz demesi inanç bizimkisi görgüsüzlük olarak nitelendiriliyor ise burada bir sıkıntı var.
Ayrıca eğer gerçek oyununu oynarsa Başakşehir; sizin İsmail hoca da futbol tarihinde İsmail taktiği olarak geçen 7-2-1 i veya yine bir taktik deha ürünü 4-1-4 sistemini oynatırsa fark yersiniz bence.
Tsliler neden Gsden nefret ediyorlar? Bugün forumlarinda 10-15 sayfa okudum. Bizden bile Gs kadar nefret etmiyorlar. Mesajini okdugum üyelerin cogu Gsnin batmasini istiyordu. Bana cok ilginc geldi acikcasi. 3 Temmuz sürecinde Gs, hep Tsnin yaninda yer aldi.
Rüya olmadigini sezon sonunda görürsün. Gs rehavete girmis durumda. Besiktas, bizim icin oynayacak. Son macta cogu oyuncularini dinlendirdiler. Bu yüzden Ts-Gs macina benzer bir mac bekliyorum.
Tsliler neden Gsden nefret ediyorlar? Bugün forumlarinda 10-15 sayfa okudum. Bizden bile Gs kadar nefret etmiyorlar. Mesajini okdugum üyelerin cogu Gsnin batmasini istiyordu. Bana cok ilginc geldi acikcasi. 3 Temmuz sürecinde Gs, hep Tsnin yaninda yer aldi.
![]()
bunun daha kaliteli hali vardı ama bulamdım. genel olarak tüm mesele bu.
Oyuncularimizi caldilar diyorlarda, pek mantikli bulmadim. Engin, Umut ve Yasini kendileri gönderdi. Selcugu biz Gsden bile önce istiyorduk. Size gelmese bize gelecekti. Buraki L.Moskovaya satmislari. Yani bu oyuncular Gsye gelmese bile Tsde kalmayacaklardi. Gsden sirf bu nedenden dolayi nefret etmelerini mantikli bulmadim.
Önemli olan kazanmakti. Bir sekilde kazandik. İBB ve Kasimpasa maclarindan cok rahat 6 puan alacağimizi düsünüyorum.10 kişi takimi 90+ 3 te yenen Sonuncuyu evinde yenemeyen fener rehavete girmiş. Biz Fener degiliz. Fazla uçma. Sonunda yere çakilmasi var. Birde yüzde 99 diyorsunBen bile yüzde 99 diyemem:red: