STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Ben ismim ile cismim ile buradayim Mert kardes... Fenerbahce sampiyon olursa, kutlamaliriniza seve seve katilirim. Bir sampiyonlugu X takim kazanir, ama önemli olan dostlugun ve sportif ruhun kazancli cikmasidir.

Arkadaslarimiz bugün biraz heyecanli, sana ikramda bulunmayi unutmuslar...

Cismin ile burada olsaydin Profilresmin Ahmet cakar degil kendi resmin olurdu.
Fener Sampiyon olursa(Ki OLMAYACAK) kutlamalara katilirim dostluk kazansin ne demek?
Tebrik et, kabul...hatta alkisla Kabul...ancak kutlamara katilmak neyin nesi aga?
Dostluk Sportmenlik iyi kavramlar, sampiyon olani tebrik et bu kafi gerisi soytarilik kusura bakma renkdas.

Cismin ile burada olsaydin Profilresmin Ahmet cakar degil kendi resmin olurdu.
Fener Sampiyon olursa(Ki OLMAYACAK) kutlamalara katilirim dostluk kazansin ne demek?
Tebrik et, kabul...hatta alkisla Kabul...ancak kutlamara katilmak neyin nesi aga?
Dostluk Sportmenlik iyi kavramlar, sampiyon olani tebrik et bu kafi gerisi soytarilik kusura bakma renkdas.

https://www.youtube.com/watch?v=okPyJSWyDOc

Simdi sen Cengiz Kurtoglu agabeyimize soytarimi dedin arkadas ? Bak ince görüyorum seni simdi, ve diyorum ki gerekirse Fenerbahceli kravati, altimda bir Son Kale gömlegi, ve Mustafa Kemal Atatürk rozeti ile bile katilir, Aziz Baskan ile kol kola halay cekip, onun ile birlikte duetler söylerim.

Senin gibi fanatikler, maalesef bu oyunun sadece bir eglence oldugunu unutuyorlar. Bu gereksiz ciddiyet, ve fanatizim sonra Aziz Yildirim gibi canavralar yaratiyorlar. ama ben gerekirse, dostluk icin, en büyük canavar ile bile muhattap olurum. Hepimiz kardesiz, bu kavga ne diye, mesajlarini veririm. Anlatabildim mi Tokmak Atakan ?

adem renktas senin bilezik oldugunu bilmiyorduk yaw

İyi bari son hafta rize yi yenersek şampiyonuz gerçi fener maçı ne oldu onu da bilmiyorum. Fener yenildiyse şampiyon olmus bile olabiliriz. Şampiyon muyuz şu anda ?

Geri
Üst Alt