Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.570
- 12.548
- 2.868
Iki turan ust uste ilk defa gordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sorma uyku girmiyor gözüme gelsin artık şu pazar.Cidden heyecan daha hafta başından beri sardı beni de. Bu hafta hep 4.-4.30'a kadar uyuyamadım.
Hiç sorma uyku girmiyor gözüme gelsin artık şu pazar.
Sent from my SGH-I337M
Ne dedi dinleyemedimAli Dürüst TRT'de konuşmuş. Onu dinledim yine, keşke bütün Galatasaray yöneticileri böyle olsa dedim tekrar.
Ne dedi dinleyemedim
Sent from my SGH-I337M
Rahat olun, 2-0 alacağız maçı. Rüyasını gördüm. En son maç rüyası gördüğümde golleri kimin atacağına kadar görmüştüm. Bu da tutar muhtemelen.
besiktasininnn, git sikeci kardeslerininin yanina antuya sieeeeeee
https://www.youtube.com/watch?v=okPyJSWyDOc
Simdi sen Cengiz Kurtoglu agabeyimize soytarimi dedin arkadas ? Bak ince görüyorum seni simdi, ve diyorum ki gerekirse Fenerbahceli kravati, altimda bir Son Kale gömlegi, ve Mustafa Kemal Atatürk rozeti ile bile katilir, Aziz Baskan ile kol kola halay cekip, onun ile birlikte duetler söylerim.
Senin gibi fanatikler, maalesef bu oyunun sadece bir eglence oldugunu unutuyorlar. Bu gereksiz ciddiyet, ve fanatizim sonra Aziz Yildirim gibi canavralar yaratiyorlar. ama ben gerekirse, dostluk icin, en büyük canavar ile bile muhattap olurum. Hepimiz kardesiz, bu kavga ne diye, mesajlarini veririm. Anlatabildim mi Tokmak Atakan ?
Evet Cenkis Agabey soytarilik yapmistir, sonucta adam profesyonel Sanatci ve parasina bakiyor, Galatasaray kutlamalara cagirmis adam isini icra etmis.
Seninkisi ancak cok farkli bana pek inandirici gelmeyen ve oyun oldugu gayet acik olan bir kardeslik tavrin var, neyin pesindesin bilmiyorum ama bana
cok tuhaf geliyor bu tür hareketler. Bu sampiyonluk kacarsa(Ki Kacmayacak, INSALLAH) degil tebrik etmek telefonumu bir hafta ucak modundan almam.
saat gecenin 02.08i dillerde yine GaLaTaSaRaY
biz galatasaraylılar normal insan olamadık
bu saatte yatamayanların çoğu galatasaraylıdır
Senin dünya görüsün bana toplumun icinde yasanan paranoyayi yansitiyor. Benim tavrim bir oyun degil, bizim burada takip ettigimiz Spor bir oyun ve eglencedir. Insanlari keyiflendirmek icin vardir, savastirmak icin degil. Tabiki Sampiyonluk kacarsa mutsuzluk yasaman dogaldir, ancak bunu insanlara ve hayatina yansitman saglikli bir davranis olamaz. Bir Futbol takiminin basarilari ile ölüp dirilmek, toplumun futbolu bir arac olarak kullanip, özel hayatlarinda yasadiklari asagalik komplekslerini yenmekten ibarettir. Sana benden tavsiye... Bu yoldan dön...