STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Beyler kesin ve net olarak 1-0 yenildik rüya sonucu degil, istişare sonucudur. Bu maç oynandı ve yenildik şimdiden kendinizi hazırlayın

İstihare sonucu maçı kaybetmişiz arkadaşlar, konuyu kilitleyin.

Vas Bien

Son düzenleme:
Totem falan gereksiz ya elleri ayaklarina dolasacak kargalarin.
Koyup sampiyonlugu kutlayacagiz sakin

Cismin ile burada olsaydin Profilresmin Ahmet cakar degil kendi resmin olurdu.
Fener Sampiyon olursa(Ki OLMAYACAK) kutlamalara katilirim dostluk kazansin ne demek?
Tebrik et, kabul...hatta alkisla Kabul...ancak kutlamara katilmak neyin nesi aga?
Dostluk Sportmenlik iyi kavramlar, sampiyon olani tebrik et bu kafi gerisi soytarilik kusura bakma renkdas.

Atakan vurdu ve gol oldu :)

Bu mac icin beraberlikte kotu sonuç olmaz.Yeterki yenilmeyelim.Biz berabere kalsak fenev basaksehiri yenemez yine puan farki 3 olur ve sampiyon oluruz.Ama yenilirsek fenev oyle yada boyle alir basaksehir macini.Beraberliklede sampiyon olacagimizi bilerek oynayalim lutfen

Dedem de aynı rüyayı görmüş kara kartal 1-0 yeniyormuş bizi. Konu kilit lütfen

Rüya ile istihareye yatmak arasındaki farkı bilmeyen arkadaslar varsın dalga geçsin onların en dogal hakkı. Lakin benim kötü bi amacım yok, şimdiden alışın çok üzülmeyin diye söylüyorum.Yarın görürüz

Hacı amcamı aradım, evdeymiş, amca dedim maç n'olur? Öğrenebilir misin dedim. Zaten şekerleme yapacaktım yeğen, isabet oldu araman dedi, birazdan bana dönecek, sonucu sizlerle paylaşacağım.

Vas Bien

E bir kursun dokturelim o zaman?
Sampiyonluk maci, mac arenada, biz Galatasaray'iz ve rakip bazilarinin bayern munih sandigi besiktas.
Ulan illa kufrettireceksiniz kendinize, inanmayan s. Gitsin ruyasiyla totemiyle hocasiyla birlikte kirletmesin konuyu.
Buyursun antuda 12 numarada yazsin kuslari umutlandirsin.

Geri
Üst Alt