STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Trabzonun hedefi vardı geldi bizi arenada yendi
Bjk sampiyonluga oynuyodu kewell ile beraberligi yakaladık ancak 2-1 yendiler
Fb sampiyonluga gidiyodu arenada 2-1 yendiler
Biz sampiyonluga gidiyoduk bjkye hasan kabze girdi
Fenerin sampiyonlar ligi hedefi vardı biz sampiyonlugu garantilemistik kadıköyde
2-1 kazandılar

Yani diyecegim o ki kimin hedefi varsa ister taraftarı önünde oynasın ister deplasmanda 3 puanı alıp gelir. Hedefsiz bi takımın 52 bin kisi önünde 3 puan alacagı biraz hayalcilik olur. Öne bile gecseler bi hedef yok ne icin koruyacaklar o skoru, oyuncular kafada bitirir zaten. Sağlı sollu geliyoruz sampiyonluk icin elbet kaleleri düsecek bi sekilde.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

2006-2007'de sulu derbide de bizim Şampiyonlar Ligi hedefimiz vardı, fb garantilemişti şampiyonluğu. Ara ara böyle örnekler de vardır, o yüzden tedbirli olmakta fayda var.

ağalar iyi rüya gören yazsın kötü gören içinde yaşasın ulaaaaaan

Biraz insan olun, 3 tane sinavim var bu mactan sonra, beni mutlu edin Galatasaray.
Besiktasda eksik oyuncu kim?

ağalar iyi rüya gören yazsın kötü gören içinde yaşasın ulaaaaaan

Rüyamı anlatıyorum, dün gece gördüm. Hem iyi-hem kötü. İlk Fener ile maçımız vardı, 1-0 öne geçiyorduk sonra maç 5-3 felan bitiyordu karışıktı.
Ondan sonra bizim maçı gördüm, güzel bir pas organizasyonu ile Melo golü atıyordu 1-0 kazanıyorduk.
Başakşehir Fener'i 2-0 yeniyordu.

Futbolda hiçbirşeyin garantisi yok, ancak ekstrem örneklerde de gezinmeyelim.

Sulu derbide oyuncunun konsantre olabilmesi mümkün değil, o maçı seyirci oynadı, Fener'i dövdü, Galatasaray'lıyı haşladı. Fener'in o maçı kazanması tamamen tepkisel. O dönemki oyuncularının bizimkilerden daha profesyonel ve soğukkanlı olması vs.

Arena'daki 1-2 lik Züper Final FB maçında herşey ortadaydı, aslına bakarsan kazanmak zorunda olan FB idi, statlarını yaktıkları kareografi yaptık, lig maçlarına güvenip fark atacağız dedik, adamlar gelip 3 atakta 2 gol attılar, biz de 10larca kaçırdık.

Benim örneklerim daha Beşiktaş ile alakalı. Sergen attı şampiyonluk geldi maçındaki gibi, direndik ama isteyen maçı aldı. Yada 1992 de Hamza Hamzaoğlu'nun da gol attığı maçta 3 kez öne geçtik Bjk'a karşı ama. Bizi 4-3 yenip şampiyonluk ilan ettiler.

Beşiktaş 4 - 3 Galatasaray 1991-92 Şampiyonluk MAÇI - YouTube

Beyler kesin ve net olarak 1-0 yenildik rüya sonucu degil, istişare sonucudur. Bu maç oynandı ve yenildik şimdiden kendinizi hazırlayın

İstihare rüya sonucu mu değil ? İstihare gusül alınıp,namaz kılındıktan sonra yatılan ve ordaki rüyaya göre hayır mı şer mi görülen bişeydir. Sen tutup rüya değil diyorsun. Ve bunu maça bağlamışsın. Komik bile değilsin..

İnşaallah hafta sonu şampiyonluk sevinci yaşarız GSC FORUM olarak
Amin...

22a4808970b0a9a41f61621e220c406e.jpg

Vas Bien

Geri
Üst Alt