STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Niye kızdın ki kardeş? Sonuçta hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Ama Bjk koyacak. :(

Dikkat et sana koymasınlar :)
Biz Galatasaraylılar hakikaten medeni insanlarız. Bu herifin kendi forumumuzda Galatasaray'a "koyar geçeriz" diyip, ceza almaması yada banlanmaması, taraftarımızın medeniyetini gösteriyor.
Maalesef ben bu kadar medeni değilim.
Aslında medeniyetten önce birazda gördü.
Seni burada tutmaları aslında bir lütuf, gelmişsin birde kulüp hakkında argo kullanarak konuşuyorsun.
Olamamışsın dostum.
Eğitememişler seni.
Maalesef senin için geçti.

Son düzenleme:
af32446abcf6ed3a21d10b6353a42653.jpg

Dev maça Galatasaraylı hakem

Simdiye kadar hic bir futbolcumuzun sakatlanmasini istemedim, ama yetti artik. Umut'un mac öncesi isinirken adelesi falan atsa hic üzülmem.

Şampiyonluk için Dursun Özbek çok emin, inatçı ve inançlı bir adama benziyor, uğurlu gelir inşallah, futbolcularımızın Bjk maçında üzerlerine düşen görevi yapacaklarına inanıyorum ve tekrarlıyorum;

Bjk pili bitmesine ramak kalmış hareketli oyuncak bebek gibi, gıdım gıdım hareket ediyor ve cılız ses çıkartıyor, bitip düşecek bizim maçta, bir 10 - 15 dakika kadar istekli ve konsantre görüneceklerdir ama o kadar, bu suni baskı kısa sürecek ve oyun bizim egemenliğimizle geçecek, gol bulamayacaklar.

2-0 Ms.

Şampiyon Cimbom yazdıracağız!

#Konsantrasyon

Vas Bien

Geri
Üst Alt