- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Of zaman gecmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonun hedefi vardı geldi bizi arenada yendi
Bjk sampiyonluga oynuyodu kewell ile beraberligi yakaladık ancak 2-1 yendiler
Fb sampiyonluga gidiyodu arenada 2-1 yendiler
Biz sampiyonluga gidiyoduk bjkye hasan kabze girdi
Fenerin sampiyonlar ligi hedefi vardı biz sampiyonlugu garantilemistik kadıköyde
2-1 kazandılar
Yani diyecegim o ki kimin hedefi varsa ister taraftarı önünde oynasın ister deplasmanda 3 puanı alıp gelir. Hedefsiz bi takımın 52 bin kisi önünde 3 puan alacagı biraz hayalcilik olur. Öne bile gecseler bi hedef yok ne icin koruyacaklar o skoru, oyuncular kafada bitirir zaten. Sağlı sollu geliyoruz sampiyonluk icin elbet kaleleri düsecek bi sekilde.
Tapatalk kullanılarak gönderildi
ağalar iyi rüya gören yazsın kötü gören içinde yaşasın ulaaaaaan
Beyler kesin ve net olarak 1-0 yenildik rüya sonucu degil, istişare sonucudur. Bu maç oynandı ve yenildik şimdiden kendinizi hazırlayın
İstihare rüya sonucu mu değil ? İstihare gusül alınıp,namaz kılındıktan sonra yatılan ve ordaki rüyaya göre hayır mı şer mi görülen bişeydir. Sen tutup rüya değil diyorsun. Ve bunu maça bağlamışsın. Komik bile değilsin..
Normal bir rüya sonucu degildir demeye çalıstım
Totem yapıyore.Ayrıca istihare 7 gece yatılan bişeydir. Saçmalayıpta burda milletin umudunu kırmaya,endişe yaratmaya hakkın yok ! Bilmeden gelmiş artislik yapıyor bide
17 gecedir yatıyorum yarın yenilecegizAyrıca istihare 7 gece yatılan bişeydir. Saçmalayıpta burda milletin umudunu kırmaya,endişe yaratmaya hakkın yok ! Bilmeden gelmiş artislik yapıyor bide
Totem yapıyore.
Vas Bien
17 gecedir yatıyorum yarın yenilecegiz
Yenilirsek sen beni rezil rüsva edeceksin burda,Yenersekde ben seni. Yer mi ?
Valla özel bi çaba göstermeme gerek yok kardes
Yarında görüyüm bu artisliklerini hadi bakalım. Totem falanda dinlemem ben dua et yarın kazanmayalım
Biz Gassaray için genç yaşta yaşlandık, tek temennimiz şampiyon görmek. Galatasaray kazansın köprüden bile atlamaya razıyız sıkıntı yapma
Öyle bi güzellik yapacaksan en büyük destekcin ben olurum rahat ol.