STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

sen gel de beni bi izle.maçı bırakıp,dışarı çıkıyorum ben.çünkü bıktım bu stresten,umut bulutu izlemekten.1-0 1-0 ...diken üstünde izle,izle bıktım ya.

kafayi yedim bende her an telefona bakiyom haber okuyorum, birsey yapiyorum hemen mac aklima geliyor. uyuyamiyorum, baska birsey düsünemiyorum bu ne lan. Bu sezon bi bitsin ne kupa finalini izlicem nede baska birsey.

Umut Umut diye diye çağırıyorsunuz herifi, ne zaman Umut Umut diye ağlasak herif 11 başlıyor.

kafayi yedim bende her an telefona bakiyom haber okuyorum, birsey yapiyorum hemen mac aklima geliyor. uyuyamiyorum, baska birsey düsünemiyorum bu ne lan. Bu sezon bi bitsin ne kupa finalini izlicem nede baska birsey.
ya biz çok kötü bi takım değiliz ama ben hamzaya,bu takıma güvenmiyorum.sneijder de iyi değil son haftalarda.

9a9f5528ba5c8354b4fb73822866229f.jpg

Formayı giydik maçı bekliyoruz rdash

havada hala şampiyonluk kokusu yok,farkında mısınız ?bu tehlike bizim için.ama yürek koyarsak ortaya,4.yıldız gelecek.

Sampiyon son hafta fb olcak gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya biz çok kötü bi takım değiliz ama ben hamzaya,bu takıma güvenmiyorum.sneijder de iyi değil son haftalarda.

standardimiz yok . Bi bakiyorsun akhisar gibi deplasmandan rahat cikiyoruz bi bakiyorsun antep,konya maclarinda kriz geciriyoruz

Geri
Üst Alt