- 2 Temmuz 2011
- 138.094
- 58.924
- 5.488
gollll geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen gel de beni bi izle.maçı bırakıp,dışarı çıkıyorum ben.çünkü bıktım bu stresten,umut bulutu izlemekten.1-0 1-0 ...diken üstünde izle,izle bıktım ya.
gollll geldi
Yeneriz
Not: galatasarayliyim
mehmet bayramKim atdı renktş
Sent from my iPhone using Tapatalk
ya biz çok kötü bi takım değiliz ama ben hamzaya,bu takıma güvenmiyorum.sneijder de iyi değil son haftalarda.kafayi yedim bende her an telefona bakiyom haber okuyorum, birsey yapiyorum hemen mac aklima geliyor. uyuyamiyorum, baska birsey düsünemiyorum bu ne lan. Bu sezon bi bitsin ne kupa finalini izlicem nede baska birsey.
havada hala şampiyonluk kokusu yok,farkında mısınız ?bu tehlike bizim için.ama yürek koyarsak ortaya,4.yıldız gelecek.
havada hala şampiyonluk kokusu yok,farkında mısınız ?bu tehlike bizim için.ama yürek koyarsak ortaya,4.yıldız gelecek.
ben inanmadığımdan belki de.bu maçı kazanırsak inanırım.Nasıl yok sergencim. Hava buram buram sarı kırmızı şampiyonluk kokuyor.
ya biz çok kötü bi takım değiliz ama ben hamzaya,bu takıma güvenmiyorum.sneijder de iyi değil son haftalarda.