STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Buyuk konusmaya gerek yok ama korkmaya da gerek yok. Kazanacagiz insallah.

Hamza herşeyden önce artık şu Umut sevdasından vazgeçecek. Gerekirse yekta oynasın kanatta ama şu umut artık forma yüzü görmesin bir zahmet! Eğer Hamza yine umut takıntısına devam ederse şampiyonluğu verir çok açık! Yani Kadıköy'de yaptığı hatayı tekrarlarsa bu taraftardan az buz küfür yemez söyleyeyim. Bunun dışında bir korkum yok. 4-2-3-1 ve umut'suz bir kadro bizi haftaya pazar saat 22:00 sularında şampiyon yapar inanıyorum.

Bir de bu maça beraberlik için çıkmayacaksın arkadaş! Beraberliğe çıkarsan maçı verirsin. Melo'yu da özel olarak uyarmak ikaz etmek gerekiyor çünkü son haftalarda yaptığı kartlık faullerin neticesinde hedef tahtasına koydular. Fenerasyonun hakem triosu ve küçük şikecilerin oyuncuları saha içerisinde Melo'nun üzerine oynayacaklar çok net...

Son düzenleme:
Arkadaşlar az sabredin bursa bile hafta içi bu fenerbahçe yi delik deşik eder o stadı yakarlar

bizim maç pazar günü
ne olursa olsun kazanmalıyız, kazanırız da.
sonra pazartesi fener hata yaparsa, bana göre yapacak. pazartesi şampiyon oluruz.

Taçtan gol olmasa mersin maçının hiçbir önemi olmayacaktı. Şimdi de bir önemi olmamalı.

İpler hala elimizde, çıkıp 6 puanı alıp şampiyon olacağız.

Hedefimiz 6 puan olmalı ama unutulmamalı 4 puanda bizi şampiyon yapmaya yeter

Şu ezikleri yenicez her türlü rahat olun.

Saçma sapan konuşmayı bi bırakın yahu başladığı gibi biterse bişey kaybetmiş oluyor muyuz biz olmuyoruz.

Beşiktaşa bakarsak eğer ş.ligine havlu atıyorlar. Muhakkak kazanması gereken onlar. Hem kendileri hem kanatlı kardeşleri için.

Akıllı olup önce beraberliği sağlama alıp kontradan fişi çekmemiz gerekir. İlk maçta yaptık aynını yine yapmalıyız.

ismail maç sonu açık açık demişki biz son haftalarda çok şampiyonluk verdik artık başakşehir filan bunları başkanımız halledecek

ben rizeye ve hocalarına güveniyorum demiş başakşehir maçına şimdiden 3 puan yazmış

sosyal medyaya şöyle bi baktım,şeref(li) 3.cüler şampiyonluktan umutlarını kesmiş,bize çelme takıp biz olamıyorsak şikeci abilerimiz olsun derdindeler...bunlar iyice kafayı kırmış,diğer taraftan 20 milyon fenerli kargasporlu olmuş,haftaya öyle bir koyalım ki birbirinin içine geçmiş bukelamunsporlular felç geçirsin iki kuş birden "tuş"olsun...bu maçı kazanamıyorsak şampiyon olsak bile içime sindiremem ...koyalım geçelim...

keske hemen bu aksam veya yarin oyunayabilsek bu maci okadar sinirliymki anlatamam cuneyt serefsizi yuzunden

Geri
Üst Alt