STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Yarın bjk kaybederse iyice saf dışı oluyorlar ama kardeşleri için savaşacaklardır haftaya.

CFO_VVzWIAA3Hax.jpg:large

strese gerek yok

kargalara koyup samp olmak cok daha haz verecek

Galatasaray cok kotu top oynuyor, son haftalarda kazanilan maclar hep kil payiydi, bu bir gerçek. O yuzden bjk maci cok sikintili geçecektir diye düşünüyorum, 2.lik icin oynuyor onlar da. Bana gore saha avantaji gs'de olmasaydi macin favorisi Bjk'dir.

Pozisyona girmeden bala kazanıyoruz ne zamandır, çekirge buraya kadar zıplar bence.

Bu maçtan en fazla beraberlik alırız, yenilirsek iş biter.

Galatasaray cok kotu top oynuyor, son haftalarda kazanilan maclar hep kil payiydi, bu bir gerçek. O yuzden bjk maci cok sikintili geçecektir diye düşünüyorum, 2.lik icin oynuyor onlar da. Bana gore saha avantaji gs'de olmasaydi macin favorisi Bjk'dir.

Git kendi forumunda takil lan.

Bana göre de senin yerin antudur. İlk mesajının bu konuya bu şekilde olması garip. Ayrıca "biz" diye hitap edeceğin yerde "Galatasaray" diyorsun. Bu kadar belli etme bence. :red:

bismillah de öyle gir antudan attılar burayamı girdin kendi oynadıgınız topa bakın önce götünüzü zor kurtardınız yine
daha fazla şey yazardımda yöneticiler zaten geregini yapar

Pozisyona girmeden bala kazanıyoruz ne zamandır, çekirge buraya kadar zıplar bence.

Bu maçtan en fazla beraberlik alırız, yenilirsek iş biter.
pozisiyona girmedenmi ? burak kac tane %100 pozisiyon harciyor son maclarda umutun ve yasinin sniejderin pozisiyonlerini saymiyorum bile!

20 numara sen misin ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaş yanlış yazmış, saha avantajı GS'de olduğu için daha avantajlı demek istemiş dimi ?

Artık bazı oyuncularmızın elini taşın altına koyma vakti geldi.Son haftalarda en gayretli oyuncumuz Sabri.Ben de gitsin istiyordum ama bizi bu yarışta tutan adam Muslera-Sabri-Yasin'dir.Sneijder son hafta haricinde etkisizdi.Sneijder-Burak-Telles bu oyuncuların fark yaratması lazım.

Merak etmeyin, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Büyük konuşmayı hiç sevmem ama 0-2'lik maçta da herkes BJK favoriydi diyordu. Şunu söyleyeyim, büyük konuşmuş gibi olacağım ama BJK ve Galatasaray'ın adının geçtiği yerde şartlar ne olursa olsun Galatasaray favoridir.

Geri
Üst Alt