STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Ben bu maçta en çok tecrübemize güveniyorum bjk li Topçular stat dolu olursa olumsuz etkilenir stat mutlaka full dolmalı ve dünkü gençler maçının 2.yarısı gibi etkili Olmalı taraftar

Galatasaray cok kotu top oynuyor, son haftalarda kazanilan maclar hep kil payiydi, bu bir gerçek. O yuzden bjk maci cok sikintili geçecektir diye düşünüyorum, 2.lik icin oynuyor onlar da. Bana gore saha avantaji gs'de olmasaydi macin favorisi Bjk'dir.

İlk mesajdan nasıl böyle bir mallığa düştün milletçe alkışlıyoruz

Dostlar kullandığımız ifadelere dikkat edelim, ne sizin başınız ağrısın ne de bizim.

Kişilere karşı kullandığınız hakaretler mahkemede son bulabilir, bunu da hiç birinizin isteyeceğini sanmam.

Şu maçı eze eze alalım, son maç alırız o havayla.
Hele ki yenersek ve Fener kaybederse o zaman müthiş.

uyumaya çalıştığımda maçlar kafamda oynanıyor uyuyamıyorum gelmez şimdi pazar günü

33. hafta maçları neden aynı anda oynanmıyor bu nasıl bir saçmalık.

vay arkadaş ya herşey bitmişti mersin'in kalecisi elini uzatsa yok böyle bir olay

3 ihtimalli bir karşılaşma.

1-0 2-0 veya 8-0.

Tabi hakem devreye girmezse.

Beşiktaş'ın henüz derbi galibiyeti yok Bilic'le. Bu maçı alamazlarsa Şampiyonlar Ligi de uçuyor. Maça kontrollü başlayıp dengeli hücum etmeliyiz. Sneijder ve Sabri gibi adammar gaza gelince dan dun ileriye vuruyor ve çok top kaybediyoruz. Gençler maçının 50-70.dakikaları gibi oynarsak ben alacağımızı düşünüyorum. 1-0 önde olursak Bilic 65'ten sonra kadroyu çorba yapar. Bir çok maçta Mustafa Cenk Ba Gökhan Olcay Sosa falan aynı anda sahadaydı ama o panikle başarılı olamadılar.

Bruma'nın en kötü ikinci yarı girmesi lazım, Serdar'ı maymun etmişliği var. Serdar ve Motta kart görmeye müsait olan isimler. Ayrıca stoperleri Burak veya Yasin'i bir anda düşürüp kırmızı kart görebilir.

Hücum gücü yüksek olan Beşiktaş'a karşı taktik olarak iyi hazırlanırsak başarılı oluruz. Sabri savunmada iyi işler çıkarmalı Çernobil Olcay'a karşı. Telles'in de Töre'yi kitlemişliği var.

Orta sahada Tolgay ve Sosa'ya top yaptırmazsak çok iyi olur. Melo ve Hamit'e destek olmalı orta sahamız. Bu ikisi top taşıyor. Bunlar kitlenirse fazla birşey yapamazlar.

Açıkçası bjk den zerre kadar korkum yok. Bizi 9 maçtır yenemeyen yeni stadımızda 4 maçta 3 galibiyet bir beraberlik aldığımız takımdan korkmuyorum. Tek korkum medyanın da gazıyla bundan sonraki maçlardaki hakemlerin tutumu. Yapılacak en ufak hakem hatası bize bir şampiyonluğa mal olabilir.

Özellikle Melo'nun bjk maçlarında çok etkili olduğu da açık bir gerçek. Fakat Melo çok mu çok dikkatli olmalı. Medyamız ülkedeki seçimi falan bıraktı Melo ne zaman atılacak polemiğine başladı. Açıkçası bir kampanya var. Özellikle bjk yi taraftarın da desteğiyle boğarak ezerek yenmeliyiz.

Beşiktaş'ın henüz derbi galibiyeti yok Bilic'le. Bu maçı alamazlarsa Şampiyonlar Ligi de uçuyor. Maça kontrollü başlayıp dengeli hücum etmeliyiz. Sneijder ve Sabri gibi adammar gaza gelince dan dun ileriye vuruyor ve çok top kaybediyoruz. Gençler maçının 50-70.dakikaları gibi oynarsak ben alacağımızı düşünüyorum. 1-0 önde olursak Bilic 65'ten sonra kadroyu çorba yapar. Bir çok maçta Mustafa Cenk Ba Gökhan Olcay Sosa falan aynı anda sahadaydı ama o panikle başarılı olamadılar.

Bruma'nın en kötü ikinci yarı girmesi lazım, Serdar'ı maymun etmişliği var. Serdar ve Motta kart görmeye müsait olan isimler. Ayrıca stoperleri Burak veya Yasin'i bir anda düşürüp kırmızı kart görebilir.

Hücum gücü yüksek olan Beşiktaş'a karşı taktik olarak iyi hazırlanırsak başarılı oluruz. Sabri savunmada iyi işler çıkarmalı Çernobil Olcay'a karşı. Telles'in de Töre'yi kitlemişliği var.

Orta sahada Tolgay ve Sosa'ya top yaptırmazsak çok iyi olur. Melo ve Hamit'e destek olmalı orta sahamız. Bu ikisi top taşıyor. Bunlar kitlenirse fazla birşey yapamazlar.

O iş geçti gitti bile

ben gencler macından bile daha rahatım bu maçta sebebi harika top oynamamız degil

büyük maçları oynamayı bilen bir takım ve oyuncularımız var gencler macı çok daha tehlikeliydi bana göre

Hamza umutla başlarsa yine şampiyonluk gider

Beraberlik kokan bi mac yanlislikla yenilirsek eger cuneyte dudugunu astirmayan taraftar biraksin Galatasarayliligi

Valla içimden bir ses çok garip maç olacak diyor ama hayırlısı. Herkese iyi geceler, inşallah galibiyet alacağız. Rahat uyuyun beyler.

Geri
Üst Alt