STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Galatasaray cok kotu top oynuyor, son haftalarda kazanilan maclar hep kil payiydi, bu bir gerçek. O yuzden bjk maci cok sikintili geçecektir diye düşünüyorum, 2.lik icin oynuyor onlar da. Bana gore saha avantaji gs'de olmasaydi macin favorisi Bjk'dir.

Bu Bjk denen tinerci ne oynuyorda favori olsun. En formda oldugu maçta üstünüzden geçti GS. Manisada izledik daha 3 gün önce mal gibi top oynuyorlar. Töre eski formunda degil. Demba ba formsuz. Dünya tersine dönse siz Gs önünde favori olamazsiniz. O stat üstünüze düşer.

Geriden gelen onlar beyler paniğe gerek yok tutuşuyorlar şuan takıma güveniyorum gereken cevap sahada verilecektir

Sen şampiyonda olur diyordun ama olmadi. Siz harbiden bunlarin maçlarini izliyormusunuz. Ben yüzde yüz yeneriz demem ama Bjk Gençlerden güçlü degil şu an:)

Bizim tek artımız son hafta stresini pozitif kullanıp motive oluyoruz. Bjk ve Fb ise tam tersi kaldıramıyorlar. Bjk son 5-6 haftaya kadar en iyi top oynayan takımlardan biriydi.

Ayrıca bizi yenerlerse şampiyon olurlar, çok ciddiyim.

Beyler rahat olun bjk maçı gençler maçından daha rahat geçecek ben 4-0 gibi bir skor bekliyorum,bjk'de büyük maç kaldıracak güven özveri ve tecrübe yok.son hafta formamızı sahaya atsak rize'yi yener.biz fener değiliz son maçta şampiyonluk verelim.bi dün akşam bizimkilerin gözündeki hırsa bakın bi de şikebahçe'deki umursamazlığa..onlar da neyin ne olduğunu biliyor ama işte maksat kafa karıştırmak..bize bir hafta rahat yok diyecekleri yerde boşuna bir hafta daha umutlandırdılar aslında kendilerini..

Bizim tek artımız son hafta stresini pozitif kullanıp motive oluyoruz. Bjk ve Fb ise tam tersi kaldıramıyorlar. Bjk son 5-6 haftaya kadar en iyi top oynayan takımlardan biriydi.

Anlamadığım diğer konu neden korkuyorsun? Maç bizim evimizde. Neden bu korku?? Totem mi?

Umutla başlamayalım yeter maça -3 moralle başliyorum umut olduğunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maalesef son iki senedir yaşadığımız düşüş yüzünden takıma güveniyoruz desek de içimizden bir ses "acaba" diyor. Mesela takımın başında Fatih Terim olsaydı , bir saniye bile tereddüt etmezdik şampiyonluktan . Hamza henüz o güveni veremedi. Ama unutmayalım ki bu kadro Kadıköy'de kupa kaldırmasını bildi yani kadromuz çoğunluk olarak " winner" oyunculardan kurulu. Mesela Mancini bile bana çok güven veriyordu büyük maçlarda. Adam epl'da bu işin kurdu olmuş.

Belli ki şikecilerin son dk golü bizim moralimizi bozdu. Unutmayalım ki hala %80 biz şampiyonuz. 2 maçtan. Sadece 4 puan çıkartmamız lazım. Her ne kadar kadromuzun miladı dolsada bunu rahatlıkla ve tecrübemizle yapabilecek bir takımız şüphesiz.

KONSANTRASYON !!!!!!!!!!!!

umut ilk 11 de olursa bırak galibiyeti beraberlik bile zor olur düzgün takım çıkar hamza hoca 4 2 3 1 i bozma şerefsiz mersin 2 dk dayansa bu maçın bir önemi kalmıyordu şampiyonluğu kutluyorduk şu anda :@@@@@

Ben son 5-6 haftadir izliyorum. Bjk nin bir antepin 2. yarisinda iyi oynadigini gördüm. Trabzon maçini iyi oynamadilar. Son maçlari rezildi beni bu umutlandirdi. Manisa bile bunlari ezdi bir ara. Bizim takimada net güvenemesemde Biz bunlarla en fazla berabere kaliriz diye düşünüyorum. Olamazlar. Fener olur bunlar olamaz. Ha Umut 11 oynarsa maçi hiç izlemem.

Geri
Üst Alt