STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

CFPKg-kW0AAwMLz.jpg

:D

Bjk kalecisi cidden o aciklamayi yapmis mi? Googleda arattim ama saglam bir kaynak göremedim. Cünkü pozisyonlar temiz, futbolu azicik bilen birisi bile pozisyonlarin temiz oldugunu anlar.

Bjk maci cok zor. Belkide sezonun en zor maci. Cünkü sadece Bjkye karsi mücadele etmeyecegiz. Ben hala GSyi sampiyon yapmamak icin herseyi yapacaklarini düsünüyorum.

Son düzenleme:
Gençler maçı çok daha tehlikeliydi ve tırsyıyordum hakkaten.Bu maçtan gram kuşkum yok.Biz bu kargaları arenaya gömeriz.

Günay denilen herif maçın arenada olduğundan bir haber sanırsam. Yav arkadaş son iki hafta kala kendi sahanda puan verip şampiyonluğu kaybediyorsan kapat git dükkanı daha iyi böle bir haftada beşiktaşı bırak real madrid bile olsa söküp almasını bileceksin puanı

Bu sene beşiktaş ile oynamadan önce herkes tırsıyordu ama zannettiğimizden kolay geçti. Bu maç aynısı olur

Rahatım, Arena'da tinercileri yenmek çok zevkli olacak.

Bu maç için hiç rahat değilim. Hiç ama hiç rahat değilim.. Yine 1-0 olsun bizim olsun diyeceğim..

Uyumadim ya bu maçi dü$ünmekten. Süper finaldeki maç gibi olacak. Cok kritikti. Beraberlik bize yetiyordu. Bu maçta da beraberlik yeter bize.

Şimdi gel bi hafta boyunca bu maçı düşün bunca iş güç arasında.Bu macta hataya yer yok

Kendi sahamızda 0-0'a yatmak nasıl bir duygu sanırım bunu öğreneceğiz bu maç. :asd22: İlk başta tabi ki yatmayız atak matak yapmaya çalışırız da gol gelmezse maç 0-0 giderse 60'a kadar falan ondan sonra yatmaya başlarız.

Ulan rüyamda 1-0 yeniliyoduk.sonra selçuk sneijder falan sezon sonu bırakıyordu Allah hayretsin

Geri
Üst Alt