STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Ben de tırsıyorum ama olumlu düşünmek lazım yine de. Kendi evinde herhangi bir iddiası kalmamış Beşiktaş'a yeniliyorsan şampiyon falan olmaz zaten.

Fenev en son 8tastan bursa macinda medet ummuştu
Sonuç malum yanlış anons :D

---------Muslera---------
Sabri--Semih--Hakan--Telles
-----Selçuk--Melo-------
Emreç----Sneijder----Yasin
-----------Burak--------

Emre apaçisinin oynaması lazım bu maç. Beşiktaşa herzaman gol atıyor. Hemde ortasahayı rahat tutarız.

---------Muslera---------
Sabri--Semih--Hakan--Telles
-----Selçuk--Melo-------
Emreç----Sneijder----Yasin
-----------Burak--------

Emre apaçisinin oynaması lazım bu maç. Beşiktaşa herzaman gol atıyor. Hemde ortasahayı rahat tutarız.

Çıkacak en doğru kadro Bruma'da duruma göre sonradan oyuna girebilir belki.

Ne olursa olsun güzel bir galibiyet alıp Fenerbahçe'ye şampiyonun kim olduğunu göstermeliyiz.

Sorun şu ki normal şartlarda yenilmek dahi bize koymamalıydı. Çünkü Fener'e karşı ikili averajda üstün olacaktık ve 2 maçta 3 puan bize yetecekti. Burada yenilsek dahi o 3 puanı Rize'de alabilirdik.

25. haftadan beri korktuğumu dile getirdiğim bir ihtimal bu. Allah'ım ne olur korktuğum başıma gelmesin.

Son 4 yıldır içerde dışarda yendiğin takımı en kritik maçtada kazan bir zahmet. Ki öylede olacak içim rahat

Beşiktaş bugün kazanırsa ne olursa olsun kazanmak zorunda olacaklar pazar günü çünkü kazanırlarsa ş.ligi için şanslar artacak.Fenerbahçe ertesi gün zorlu başakşhir maçına çıkacağı için kazanıp bir umut bekleyecekler.

Bu nedenle ilk yarı dengeli özellikle 60.dakikadan sonra orta sahaların rahat geçileceği ve bir takımın kırılacağı bir maç olacaktır.Bu maç berebere bitmez bence..

Günayin aciklamalari gercek mi? Dün googleda tarattim, hic saglam kaynak bulamadim. Futbolu biraz bilen birisi bile pozisyonlarin temiz oldugunu bilir zaten. Ayni golden dünyadaki cogu kaleci yemistir. Neuer, Casillas, Buffon vs.

Rıdvan Dilmen:Gençlerbirliği kalecisinin elini çekmesi söz konusu değil. Topa uzanmak istedi ama ters ayakta hazırlıksız yakalandı uzanamadı

Geri
Üst Alt