STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Umarım bizim futbolcular bu medyada yapılan yorumları yöneticiler ve futbolcular tarafından yapılan şike imalarını izliyolardır. En güzel cevabı sahada vericekler işallah

2 kuşa birden koyacağız, rahat.

Icim hic rahat degil. Herkez koyar geceriz diyordu birkac hafta once bjk maci ile ilgili.. ben ozamanda demistim en sikintili macimiz olabilir..simdi bakiyorum cogu benim gibi dusunuyor. Allah yuzumuzu guldursun.
Kotu oynayacagimizdan degil. kaza maza bu maci verirsek cok yazik olur. Yoksa bjk karsi zaten herzaman favoriyiz.

Icim hic rahat degil. Herkez koyar geceriz diyordu birkac hafta once bjk maci ile ilgili.. ben ozamanda demistim en sikintili macimiz olabilir..simdi bakiyorum cogu benim gibi dusunuyor. Allah yuzumuzu guldursun.
Kotu oynayacagimizdan degil. kaza maza bu maci verirsek cok yazik olur. Yoksa bjk karsi zaten herzaman favoriyiz.
Ben hala koyar geçeriz diyorum. Sezon başladığından beri bu maçı bekliyorum ben. Bu maçta şampiyonluğu ilan edeceğimizi adım gibi biliyorum. Hiç strese gerek yok. 3 0 bizim.

Besiktaslilar hayaylarinda gormedikleri atmosferi yasayacaklar. Bu zamana kadar besiktasi sallamadi taraftar ama kendileri kasindilar.

O atmosferden cikamaz.
Salakca saldirmamamiz gerekir akilli oynarsak fark atar dalga gece gece sampiyonluk kutlariz

bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun veya Buraya 100 defa yazana direk bilet... :)

not: en az 10 talipli istiyorum... MESAJI ALINTI İLE CEVAPLAYIN... daha önce bilet verdim bedava maç bileti forumuna bakabilir arkadaşlar... YEMİN EDİYORUM VERECEĞİM BİLETİ...

Ben hala koyar geçeriz diyorum. Sezon başladığından beri bu maçı bekliyorum ben. Bu maçta şampiyonluğu ilan edeceğimizi adım gibi biliyorum. Hiç strese gerek yok. 3 0 bizim.

Bu maci alirsak, fener basaki yenemez. pazar gunu galibiyet aldigimiz taktirde pazartesi aksami sampiyonuz allahin izniyle. Ama cok buyuk baski var uzerimizde.. hayirlisi olsun.

bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun buraya... bileti hazır :)))

not: en az 10 talipli istiyorum... MESAJI ALINTI İLE CEVAPLAYIN... daha önce bilet verdim bedava maç bileti forumuna bakabilir arkadaşlar... YEMİN EDİYORUM VERECEĞİM BİLETİ...
Ehhe ehhe ne kadar komik.
Smapiyon besiktas diye bagir ben sana bilet+ tum masraflarini karsilayayim.

Mactan video cek ama haberlerde gorelim sonra hesabina gonderirim parayi

Hayır benim anlamadığım 5 as oyuncuyu niye götürmedi Biliç? Konya maçını kaybetse bizşm maçın bir anlamı kalmayacak onlar için.

bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun veya Buraya 100 defa yazana direk bilet... :)

tmm anladik...defalarca yazmana gerek yok renktas

bize bilet vericksinde biz böle dersek senin eline ne geçicek onu anlamadım hiçbir gs taraftarı böle bi saçma istekte bulunmaz.

Ehhe ehhe ne kadar komik.
Smapiyon besiktas diye bagir ben sana bilet+ tum masraflarini karsilayayim.

Mactan video cek ama haberlerde gorelim sonra hesabina gonderirim parayi

üstad inanmıyorsan sen bilirsin... şimdiye kadar son 4 maçın biletini verdim... onlarda herhangi bir istekte bulunmadım. fi sebili Galatasaray gitti biletler... maçlara gidemeyeceğimi bile bile destek için kombine aldım... benden bilet alan arkadaşlar burada daha bu hafta Emir KONYA maça gitti benden... Yemin ediyorum veriyorum... he alan çıkmazsa kalır yapacak bir şey yok... eğleniriz dedik yoksa isteyen kalır sıkıntı yok...

Son düzenleme:
günayın hertarafı kaleci olsa heryeri kaleye uzansa nolur ya. rakip bjk, kalecisi güven okadar.
hep derler ya bjk ölüm kalım maçına çıksa o maçı ölerek noktalar.

muslera
sabri chedjeu semih telles
melo selçuk
emre sneijder yasin
burak

chedjeu ve selçuk oynayamazsa hakan ve hamit oynar.

başarılar aslan parçalarına.

amma korktunuz la

karsimizda kargaspor,öyle ya da böyle koyulacak

ayrıca evren arkadasimizin dedigine göre 4 tribünde de kareografi yapilacakmis

full staddan cikamaz kara kargalar,tek endisem hamzanin umut takintisi

Arkadaşlar bir soru soracağım bilenler varsa cevaplarsa memnun olurum. Gs bonus kartım var ama bu sene hiç ihtiyacım olmamıştı. Passo da bilet bulunuyordu Gençler maçına kadar. Ama bjk de sorun olabilir. Gs bınus önceliği Passo da nasıl kullanılıyor ?

Arkadaşım passodan bilet alırken seçeneklerden Gsbonus'u seçiyorsun ve bonus kart sahibinin tc kimlik numarasını soruyor.
tc kimliği girip alıyorsun bu kadar :)

En rahat maçımız oyuncu, futbol filan yok ki gerekte yok formamız, adımız onları yenecek zaten.

Geri
Üst Alt