Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.239
- 1.766
- 1.913
Umarım bizim futbolcular bu medyada yapılan yorumları yöneticiler ve futbolcular tarafından yapılan şike imalarını izliyolardır. En güzel cevabı sahada vericekler işallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala koyar geçeriz diyorum. Sezon başladığından beri bu maçı bekliyorum ben. Bu maçta şampiyonluğu ilan edeceğimizi adım gibi biliyorum. Hiç strese gerek yok. 3 0 bizim.Icim hic rahat degil. Herkez koyar geceriz diyordu birkac hafta once bjk maci ile ilgili.. ben ozamanda demistim en sikintili macimiz olabilir..simdi bakiyorum cogu benim gibi dusunuyor. Allah yuzumuzu guldursun.
Kotu oynayacagimizdan degil. kaza maza bu maci verirsek cok yazik olur. Yoksa bjk karsi zaten herzaman favoriyiz.
Ben hala koyar geçeriz diyorum. Sezon başladığından beri bu maçı bekliyorum ben. Bu maçta şampiyonluğu ilan edeceğimizi adım gibi biliyorum. Hiç strese gerek yok. 3 0 bizim.
Ehhe ehhe ne kadar komik.bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun buraya... bileti hazır))
not: en az 10 talipli istiyorum... MESAJI ALINTI İLE CEVAPLAYIN... daha önce bilet verdim bedava maç bileti forumuna bakabilir arkadaşlar... YEMİN EDİYORUM VERECEĞİM BİLETİ...
tmm anladik...defalarca yazmana gerek yok renktasbu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun veya Buraya 100 defa yazana direk bilet...
not: en az 10 talipli istiyorum... MESAJI ALINTI İLE CEVAPLAYIN... daha önce bilet verdim bedava maç bileti forumuna bakabilir arkadaşlar... YEMİN EDİYORUM VERECEĞİM BİLETİ...
bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun veya Buraya 100 defa yazana direk bilet...
Ehhe ehhe ne kadar komik.
Smapiyon besiktas diye bagir ben sana bilet+ tum masraflarini karsilayayim.
Mactan video cek ama haberlerde gorelim sonra hesabina gonderirim parayi
Arkadaşlar bir soru soracağım bilenler varsa cevaplarsa memnun olurum. Gs bonus kartım var ama bu sene hiç ihtiyacım olmamıştı. Passo da bilet bulunuyordu Gençler maçına kadar. Ama bjk de sorun olabilir. Gs bınus önceliği Passo da nasıl kullanılıyor ?
2 maç kala üstadın mesajını uplayalımulan 3 puan öndeyiz son 3 maç yine mi şampiyonluğu fenere verdiniz ne ödlekmişsiniz arkadaş yıldım sizden be