STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

ya arkadas stad zaten dolmuyor, bari erken cikarin da belki bu macta dolar. dolmasa da dolmaya yakin olsun be.

Geçen gençlerbirliği maçındada biletler tükendi ama ulaştığımız sayı 37 bin !! (atmosfer ve seyircinin itekleyiciliği mükemmeldi orası ayrı konu)
Tam kapasite dolmalı gerçekten üzülüyor insan

En kötü beraberlik almamız lazım yoksa biteriz

memleketimin takımı rizespor bu akşam en azından beraberlik alacak inşallah tribünden destekleyeceğim.ve son maçta da nasipse renkdaşlarımın arasındayım.fixtür çekilince hayalimdi acaba son maçta burada şampiyonluk kutlar mıyız diye.oldu çok şükür.son olarak bu akşam rizenin atacağı her gol rıdvan dilmene armağan olsun.

memleketimin takımı rizespor bu akşam en azından beraberlik alacak inşallah tribünden destekleyeceğim.ve son maçta da nasipse renkdaşlarımın arasındayım.fixtür çekilince hayalimdi acaba son maçta burada şampiyonluk kutlar mıyız diye.oldu çok şükür.son olarak bu akşam rizenin atacağı her gol rıdvan dilmene armağan olsun.
İnşallah bjk yi bir kenara atarsak iyi olur bizi izlesinler onlar :D

Olimpiyattaki bjk maçına 4 4 2 çıkmıştık , nitekim son gençler maçındada HH bu taktikle oynattı takımı. Yine aynı taktiği görürseniz şaşırmayın bence

Muslera
Sabri. Semih. Hakan. Telles
Yasin. Hamit. Melo. Sneijder
Umut. Burak

Sinan Koray/Chedjou Yekta Emre Bruma Olcan Pandev

Oyun içinde töreye önlem olarak umut u kanatlara yakın oynatabilir.

Son düzenleme:
Bu akşam bjk puan kaybederse bizim için rahat bir maç bile olabilir

---------------Muslera------------
Sabri----Semih---Balta----Telles
-----------Hamit----Melo---------
Yasin--------Sneijder-------Çolak
----------------Burak-------------

Bruma yedekte bulunmalı.

Arkadaşlar önemli bir soru:

Bilindiği üzere Misafir takım seyircisi stada alınmayacak. Misafir takıma ayrılan 2500 küsür koltuklu alan boş mu kalacak yoksa oraya da Galatasaray taraftarı mı alınacak?

Son düzenleme:
@Vasfi Vural

Meşhur puanlı mesajını atmadın?Onu attığın zaman kazanıyoruz yine at. :)

Forma ile maç izleme totemim bu sefer de tutar inşallah:)Mersin maçını forma ile izledim kazandım.Gençler maçında ilk yarı forma giymedim.2.yarı dedim olmayacak formamı giyeyim gol geldi:)))

Hamza hocaya sallayın beyler her hafta o da sallıyor sağolsun

Forma ile maç izleme totemim bu sefer de tutar inşallah:)Mersin maçını forma ile izledim kazandım.Gençler maçında ilk yarı forma giymedim.2.yarı dedim olmayacak formamı giyeyim gol geldi:)))

Vallah abi ben artik evde maci seyredince forma giymiyorum. En son giydigimde Dortmund ve Arsenal dan ikiser defa yani toplamda dört kere 4 gol yedik :D

Geri
Üst Alt