Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Bu maçı kaybetmezsek şampiyonuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan yoksa Ben talibim renktas abim için benim kombinem var zaten...üstad inanmıyorsan sen bilirsin... şimdiye kadar son 4 maçın biletini verdim... onlarda herhangi bir istekte bulunmadım. fi sebili Galatasaray gitti biletler... maçlara gidemeyeceğimi bile bile destek için kombine aldım... benden bilet alan arkadaşlar burada daha bu hafta Emir KONYA maça gitti benden... Yemin ediyorum veriyorum... he alan çıkmazsa kalır yapacak bir şey yok... eğleniriz dedik yoksa isteyen kalır sıkıntı yok...
Aynen renktaş geçen sene Dany ye b.k attılardı bu sene kime ne diyecekler bakalım?İnşallah bu maçta alacağımız bir galibiyetle (tabii Başakşehir Fener e çelme takarsa) şampiyonluğumuzu ilan ederiz.Haftalar öncesinden bunun hayalini kuruyorum.Ayrıca kazandığımız her maça şike iması yapanları çıldırtmak için inşallah kaleci veya Beşiktaş lı bir defans oyuncusunun yaptığı bir hatayla gol atıp şampiyon oluruz.Eğer bu isteklerim gerçekleşirse bu kuş kardeşlerin çıldırışlarını,ağlamalarını zevkle izlerim.
Evet eleman da Galatasaray lı sayfasındaki eski paylaşımlardan anlaşılıyor.bu arada günay denen herifin kelamlari dogru degilmis,birileri sallamis yine
agabeyi aciklama yapmis
Güven Güvenç @gvngvnc 12 sa.12 saat önce
Kardesimin @gnygvc böyle bir aciklamasi asla olmadi ve olamaz. Tamamen uydurma. Kimsenin emegine saygisizlik etmeyiz. #GuenayGuevenc
Arkadaşlar son dakika maç biletleri 20 mayis çarşamba saat 11 de gs kartı sahiplerine öncelikli 22 mayısta genel satışa cikacaktir kaynak passo çağrı merkezi telefonu
Arkadaşlar son dakika maç biletleri 20 mayis çarşamba saat 11 de gs kartı sahiplerine öncelikli 22 mayısta genel satışa cikacaktir kaynak passo çağrı merkezi telefonu
biraz gec degil mi yahu?