STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

üstad inanmıyorsan sen bilirsin... şimdiye kadar son 4 maçın biletini verdim... onlarda herhangi bir istekte bulunmadım. fi sebili Galatasaray gitti biletler... maçlara gidemeyeceğimi bile bile destek için kombine aldım... benden bilet alan arkadaşlar burada daha bu hafta Emir KONYA maça gitti benden... Yemin ediyorum veriyorum... he alan çıkmazsa kalır yapacak bir şey yok... eğleniriz dedik yoksa isteyen kalır sıkıntı yok...
Alan yoksa Ben talibim renktas abim için benim kombinem var zaten...

Takıma hocaya güvenim yok ama taraftar alacak maçı. Şu 1 hafta geçmek bilmez şimdi.

Tam emin olmamakla birlikte 2-3000 civarı deplasman koltuğu var , basın falan çıkarınca 47-48 000 kişilik yer kalıyor . 48000 aslan 11 tinerciyi sahaya gömer rahat olun.

Barca, Atletico'yu deplasmanda yenip ilan etti şampiyonluğunu, bileğinin hakkıyla kazandı. Biz de, dönen bütün kirli oyunlara inat, bu maçta galibiyet alarak şampiyonluğumuzu ilan etmeliyiz.

İnşallah bu maçta alacağımız bir galibiyetle (tabii Başakşehir Fener e çelme takarsa) şampiyonluğumuzu ilan ederiz.Haftalar öncesinden bunun hayalini kuruyorum.Ayrıca kazandığımız her maça şike iması yapanları çıldırtmak için inşallah kaleci veya Beşiktaş lı bir defans oyuncusunun yaptığı bir hatayla gol atıp şampiyon oluruz.Eğer bu isteklerim gerçekleşirse bu kuş kardeşlerin çıldırışlarını,ağlamalarını zevkle izlerim.

İnşallah bu maçta alacağımız bir galibiyetle (tabii Başakşehir Fener e çelme takarsa) şampiyonluğumuzu ilan ederiz.Haftalar öncesinden bunun hayalini kuruyorum.Ayrıca kazandığımız her maça şike iması yapanları çıldırtmak için inşallah kaleci veya Beşiktaş lı bir defans oyuncusunun yaptığı bir hatayla gol atıp şampiyon oluruz.Eğer bu isteklerim gerçekleşirse bu kuş kardeşlerin çıldırışlarını,ağlamalarını zevkle izlerim.
Aynen renktaş geçen sene Dany ye b.k attılardı bu sene kime ne diyecekler bakalım?

Muslera
Sabri Semih Hakan Alex
Hamit Melo
Emre Sneijder Yasin
Burak

Herseyden önemlisi:

KONSANTRASYON!

Herkes bizim iyi top oynamadığımızı düşünüyor belli ölçülerde de haksız sayılmazlar.Ancak şu var.İçerde biz biraz daha stresli oynuyoruz ve özellikle rakip kapandığında ama bi şekilde kazanıyoruz.Bu hafta gençlerbirliği diğer takımlara nazaran biraz daha açık oynadı ama biz poz.ları değerlendiremedik.Aslında Selçuk sakatlanıp çıkmasaydı ilkyarıdan işi bitirebilirdik veya skor 3-4 farklı olabilirdi.Şimdi beşiktaşın kapanacağını sanmıyorum.Artı derbi maçlarla diğer maçların havası çok farklı oluyor ve gençlerbirliği maçında olduğum tedirginlik bu maçta yok.Gençler maçı daha zordu.

Bir diğer konu;bazı canlılar emrenin son dakika attığı golu Hasan Kabze'nin bjkye attığı golle ile bir tutuyorlar.Umut işte napsınlar:)
Geçen sene fb şampiyon olduğunda sezon içinde puan farkı 6 ya ya da 5 e düşmüştü.Ama bende hiç umut yoktu çünkü takım ışık vermiyordu.
Bu sene işe başka.Biz olacağız şampiyon!!

ilk kez bir bjk maçına tedirgin yaklaşıyorum
allahım utandırma bizi

Rakibimiz;

CFRhWf_WAAA6toe.jpg

Bu maçi down to earth-mentaliteyle yaklasmamiz lazim.

Daha hiç birsey kesin olmadigini, 1 yenilgiyle hersey degisebildigini unutmamak lazim.

Ayni zamanda'da sisirilmis tinercilerden korkmamak lazim.

Chedjou ve Umut oynamasın

yerlerine Hakan Balta ve Emre oynasın

bir de Selçuk yerine Hamit-Melo ikilisi ile başlayalım

Arkadaşlar son dakika maç biletleri 20 mayis çarşamba saat 11 de gs kartı sahiplerine öncelikli 22 mayısta genel satışa cikacaktir kaynak passo çağrı merkezi telefonu

Son düzenleme:
Arkadaşlar son dakika maç biletleri 20 mayis çarşamba saat 11 de gs kartı sahiplerine öncelikli 22 mayısta genel satışa cikacaktir kaynak passo çağrı merkezi telefonu

Allah Allah niye böyle bişey yapıyorlar sabahtan beri galatasaray.org'u yenileyip yenileyip duruyorum.
Galatasaray çağrı merkezide bugün veya en geç yarın çıkacak dedi.

Son düzenleme:
ya arkadas stad zaten dolmuyor, bari erken cikarin da belki bu macta dolar. dolmasa da dolmaya yakin olsun be.

Geri
Üst Alt