STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Bazı arkadaşlar sanki şampiyonluğu kaybetmişiz gibi yorum yapmışlar. Fener erciyes maçını kazanıp bu maçta berabere kalsaydı herkes şampiyonluk şarkıları söylüyodu bu kadar karamsarlık neden anlıyamıyorum. Kendinize gelin yahu biz Galatasarayız Şampiyon biz olacağız bu kadar basit.

Bu maça Cüneyt Çakır atanırsa bizin yenilmememiz için elinden geleni yapar. Çünkü ola ki 2li averaja kalırsa olaylar Cüneyt kaçacak delik bulamaz. O yüzden bize karşı bi tutum sergileyemez

Sorun şu ki normal şartlarda yenilmek dahi bize koymamalıydı. Çünkü Fener'e karşı ikili averajda üstün olacaktık ve 2 maçta 3 puan bize yetecekti. Burada yenilsek dahi o 3 puanı Rize'de alabilirdik.

25. haftadan beri korktuğumu dile getirdiğim bir ihtimal bu. Allah'ım ne olur korktuğum başıma gelmesin.

Gerekirse kaleye 11 kişi dizileceksin yenilmeyeceksin abi.İlk dakikadan itibaren yatacaksın yerlerde soğutacaksın oyunu.Korner atmaya taç atmaya geç gideceksin.Oyuncu değiştirirken yavaş yavaş çıkacak girecek falan.Antifutbol oynayacaksın yani.Kadıköy'de böyle şampiyon olmadık mı?Yine yapmalıyız aynını.Yok içerde böyle oynanır mı falan geçeceksin bu işleri.Ne yapacaksın edeceksin YE-NİL-ME-YE-CEK-SİN!

#kpltrbndkrlrkzlrşmdskszmndşkrtllrgtğlnçrşdyyrmsnnnskckgltsrybşktşnnskmygldkbşktş

Şampiyonluk son maça kalırsa, bjk maçında sınırdakilerin asla kart görmemesi lazım. Hele melo burak umut sakın mallık yapmasınlar. Umut görsede bişi olmaz derdim ama. Gole ihtiyacımız falan olabilir rize maçında. Rize bugun akhisarı inş yenerde garantiler artık kümede kalmayı

Şampiyonluk son maça kalırsa, bjk maçında sınırdakilerin asla kart görmemesi lazım. Hele melo burak umut sakın mallık yapmasınlar. Umut görsede bişi olmaz derdim ama. Gole ihtiyacımız falan olabilir rize maçında. Rize bugun akhisarı inş yenerde garantiler artık kümede kalmayı

Rize'yi her türlü yeneriz evinde yenemezsen ayıp herkes yenmiş 9 mağlubiyet almış evinde.Bu maçtan 1 puan çıkaralım yeter.

Bazı arkadaşlar sanki şampiyonluğu kaybetmişiz gibi yorum yapmışlar. Fener erciyes maçını kazanıp bu maçta berabere kalsaydı herkes şampiyonluk şarkıları söylüyodu bu kadar karamsarlık neden anlıyamıyorum. Kendinize gelin yahu biz Galatasarayız Şampiyon biz olacağız bu kadar basit.
gençleri yendiğimizi anlayamadılar galiba.

puan kaybı beklenmiyordu zaten niye millet telaş sardı anlamadım.
sowun pozisyonu dışında fenerin pozisyonu yoktu. korktukları adamlara bak.

puan farkı 1 degil 3 puan farkı 1 olsaydı sanırım panik yapan arkadaşlar şikecileri şampiyon ilan etmişti

herşeyi bir kenara bırakın bizim takım 50bin kişi önünde bu kargaları zaten yenemezse şampiyon olmasın

ben gencler macındaki takım savunmasınıda begendim yeterki şerefsiz bir hakem atanmasın

#Konsantrasyon

Bize tek lazım şey, gerisi kolay, Galatasaray'dan şampiyonluk almak son 2 haftada olmamış birşey, final zamanları geldi mi koyamadığımız ve koyamayacağımız herhangi bir takım bulunmuyor, hele bu Bjk ise çok pis koyacağız, relaks.

bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun buraya... bileti hazır :)))

not: en az 10 talipli istiyorum... MESAJI ALINTI İLE CEVAPLAYIN... daha önce bilet verdim bedava maç bileti forumuna bakabilir arkadaşlar... YEMİN EDİYORUM VERECEĞİM BİLETİ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir soru soracağım bilenler varsa cevaplarsa memnun olurum. Gs bonus kartım var ama bu sene hiç ihtiyacım olmamıştı. Passo da bilet bulunuyordu Gençler maçına kadar. Ama bjk de sorun olabilir. Gs bınus önceliği Passo da nasıl kullanılıyor ?

Geri
Üst Alt