STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

8gMlvV.png

Vallah abi ben artik evde maci seyredince forma giymiyorum. En son giydigimde Dortmund ve Arsenal dan ikiser defa yani toplamda dört kere 4 gol yedik :D

ben o 2 maçta da bjkli bir arkadaşımda izlemiştim sonuç kötü olmuştu:))
ama forma olayı bende tutuyor sanırım tahtaya vuralım:)

bir alternatif de tek maç yaparlarsa bjk ye bi 100 lira yatırmayı düşünüyorum.
2012 final maçında fenere 100 lira yatırmıştım.100 lira gitti ama ben milyonluk mutluluk yaşadım.

totem falan bi tarafa da ALACAZ bu maçı

bir galibiyet birde beraberlik bize yeter, simdi düsünmemiz gerekli besiktasa karsi mi risk alacaksin yenmek icin yoksa beraberlik iyidir, biz bu isi son maca birakalim mi diyecegiz önemli olan budur.

fener birsekilde 6 puan alacaktir bunu unutmalayilm, fenerin bu son 2 maci sezon ortasinda olsa iki mactan birinde beraber kalir derdim ama son maclari oldugu icin kazanmak icin her yolu denerler.

bir galibiyet birde beraberlik bize yeter, simdi düsünmemiz gerekli besiktasa karsi mi risk alacaksin yenmek icin yoksa beraberlik iyidir, biz bu isi son maca birakalim mi diyecegiz önemli olan budur.

fener birsekilde 6 puan alacaktir bunu unutmalayilm, fenerin bu son 2 maci sezon ortasinda olsa iki mactan birinde beraber kalir derdim ama son maclari oldugu icin kazanmak icin her yolu denerler.

fener 6 puan alamayabilir bence.Ama önemli olan bizim beraberlik düşüncesini kafamızdan silmemiz.Ne beraberlik için oynamalıyız ne de 3 puan için arkada açık verecek şekilde saldırmalıyız.Özellikle sabri.Adam bazen çok geri kalıyor.

beşiktaşı yenersek şampiyonuz zaten. fenerin maçı p.tesi. o moralle kazanamazlar zaten başakşehir maçını

benim anlamadim sampiyonluk icin oyniyan takimlarin mac günü ve saati neden ayni anda oynanmiyor? sirf lig tv para kasansin diye mi böyle yapiliyor?

Taktik teknik bilmem. Besiktasin ne mental olarak ne de oyun olarak bizi 55.000 galatasaray taraftarinin onunde yenmeye kapasitesi yetmez.

Attığımız goller ofsayt olmaları rağmen gol olarak geçerler umarım. BJK'da haksız yerde kırmızı kart görüp yenilir.

Ondan sonra spor programlardaki analistleri zevkle izleriz

ahmetcakar @ahmetcakar1 · 55 dk
Hafta sonu oynanacak GS-BJK macini da Cuneyt yonetecek ama bence yonetmemeli cunku tam konsatre olamaz hakli olarak kafa finalde olacak

Bjk maçına bu 11 ile çıkmalıyız.
.....................Muslera...............
..Sabri.........Chedjou........Semih.....Telles
...........................Melo.......................
..............Hamit................Selçuk.........
...Yasin.......................................Sneijder
........................Burak..........................

Bu leş bjkyi yenemezsek hepsi bıraksın bu işi. Hiçbir numara yok bjk de. Bizim için zor olan Rize maçı olacak. O da stresten dolayı.

Geri
Üst Alt