STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Bunlara karşı maçın yıldızı oynarsa Hamit olur. Net. Yasin de diğer sivrilen isim olur.
Sağda da Emre olmalı hızlı paslaşıp çok rahat geçebiliriz orta sahayı.

Bilic'in açıklamalarına bakarsak kafasında bjk'yi bitirmiş.

Konsantrasyon!

Aykutun konusma hizinda dusunebilsem bill gates yanimda amator kalir

Melo - Hamit
Emre - Sneijder - Yasin
Burak​

Muslera
Sabri semih chedjou telles
Melo hamit
Emre sneijder yasin
Burak

3.1 aliriz

ben puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum ama zor bir maç olabilir. sonuçta beşiktaş rahatladı :D

düne kadar en rahat maçımız olur diyordum.

Beşiktaşa son tekmeyi koyarız ve işi bitiririz inşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

11261728_912413672137594_8623681330139973649_n.jpg

Rize bitti, bjk bitti.. Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın..

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Bjk bitti ya. Kaos ortamı var resmen orda . 3-0 veya 3-1 kazanırız. Rızeyi rahat yeneriz. Şampiyonuz bence ama konsantrasyon tabiki.

oley oley oley oleeeeey şampiyon CİMBOMBOM

Ben tam tersi düşünüyorum bence Bjk'nin yenilmesi iyi olmadı. Çok Rahat çıkacaklar bizim maça çünkü artık kaybedecek bir şeyleri kalmadı. Halbuki yenseydiler temkinli olacaklardı...

Herkes bizim iyi top oynamadığımızı düşünüyor belli ölçülerde de haksız sayılmazlar.Ancak şu var.İçerde biz biraz daha stresli oynuyoruz ve özellikle rakip kapandığında ama bi şekilde kazanıyoruz.Bu hafta gençlerbirliği diğer takımlara nazaran biraz daha açık oynadı ama biz poz.ları değerlendiremedik.Aslında Selçuk sakatlanıp çıkmasaydı ilkyarıdan işi bitirebilirdik veya skor 3-4 farklı olabilirdi.Şimdi beşiktaşın kapanacağını sanmıyorum.Artı derbi maçlarla diğer maçların havası çok farklı oluyor ve gençlerbirliği maçında olduğum tedirginlik bu maçta yok.Gençler maçı daha zordu.

Bir diğer konu;bazı canlılar emrenin son dakika attığı golu Hasan Kabze'nin bjkye attığı golle ile bir tutuyorlar.Umut işte napsınlar:)
Geçen sene fb şampiyon olduğunda sezon içinde puan farkı 6 ya ya da 5 e düşmüştü.Ama bende hiç umut yoktu çünkü takım ışık vermiyordu.
Bu sene işe başka.Biz olacağız şampiyon!!

Bizim de var son dakikada attığımız bir ton gol.O durumla da bu durum çok farklı.Biz yenip Fb'yi puan puana yakalamıştık bunlar 3 puan gerimizde.

Geri
Üst Alt