STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Günayin aciklamalari gercek mi? Dün googleda tarattim, hic saglam kaynak bulamadim. Futbolu biraz bilen birisi bile pozisyonlarin temiz oldugunu bilir zaten. Ayni golden dünyadaki cogu kaleci yemistir. Neuer, Casillas, Buffon vs.

Güven Güvenç @gvngvnc · 21 h

Kardesimin @gnygvc böyle bir aciklamasi asla olmadi ve olamaz. Tamamen uydurma. Kimsenin emegine saygisizlik etmeyiz. #GuenayGuevenc

aX8I0oZ.png

dpBSQlX.png

deniz tarafındaki kale aşkınaaaa

Bjknin ligdeki sansinin bitmesinin yada Rizenin ligde kalmasinin bizim icin bir anlami yok. Gencler macinda da burada bazi üyeler, Genclerin ligi bitirdigini söylemislerdi, Avrupa maci gibi oynadilar. Yine aynisi olacak. Eger bu maclara mental acidan cok iyi hazirlanmazsak, rehavet sadece bize kaybettirir. Üstelik hakemlerinde takdir haklarini hep rakip takimlar lehine kullandiklari düsünülürse(bu macta daha kötüsü de olabilir), isimizin cok daha zor oldugu ortaya cikiyor. Kalan 2 macin 2side cok zor.

CILDIRACAM!!! mac biletleri acaba nezaman satisa cikar?!!! passo lig karti hazir, para yükledim... mac biletlerin satisini bekliyorum.. delirecem!!!!:dance::hopelessness::bull_head::single_eye::confused-53::dread::allaalla6vr::42::42::42::42:

Beşiktaş bu durumdan kalkıp maç alacak takım değil kesinlikle artık daha rahatım kazanalım bitirelim inş

İsmini tam hatırlamıyorum ama Beşiktaş' lı bir yönetici Galatasaray' la Fenerbahçe heveslenmesin boşuna, biz 3. yıldızı takacağız demişti.

GT-I9300 Tapatalk

Bjknin ligdeki sansinin bitmesinin yada Rizenin ligde kalmasinin bizim icin bir anlami yok. Gencler macinda da burada bazi üyeler, Genclerin ligi bitirdigini söylemislerdi, Avrupa maci gibi oynadilar. Yine aynisi olacak. Eger bu maclara mental acidan cok iyi hazirlanmazsak, rehavet sadece bize kaybettirir. Üstelik hakemlerinde takdir haklarini hep rakip takimlar lehine kullandiklari düsünülürse(bu macta daha kötüsü de olabilir), isimizin cok daha zor oldugu ortaya cikiyor. Kalan 2 macin 2side cok zor.

Genclerin ligi bitirmesiyle bjknin bitirmesi ayni sey degil. Genclerbirligi icin 9.luk ile 10.luk arasinda bile fark vardir. Ayrica genclerbirligi topcusu bu maci Galatasaraylilarin fenerbahcelilerin ve besiktaslilarin hepsinin izleyecegini bildigi icin 0 iddaasi olsa bile piyasa yapip transfer olabilme ihtimali nedeniyle kopek gibi oynar.

Besiktas ne de olsa buyuk takim. Besiktas sezona girdigi zaman tek parolayla sampiyonluk parolasiyla giriyor. Oyuncularin camianin tek motivasyonu bu. O tren kactigi an milyon dolarlar kazanan futbolcularin afedersin cukunde bile olmaz kimin sampiyon olacagi. Bunun tarihte birsuru ornegi vardir. Lig yarisinda geri dusen sampiyonluk ihtimalini yitiren 3 buyuk takim her zaman konsantrasyon problemi yasamis ve puanlar kaybetmistir.

Bilmem anlatabildim mi?

pazar günü 07.45'te uyancam
dersaneye gidicem
13.30da çıkıp hop zeytinburnu ipekçi arena
ORDA ÖLÜMÜNE Basket takımını destekleyip feneri yenip
eve koşacağım
bjk maçını izlemeye başlayacağım
anlatabiliyorum insch
BÖYLE GSARAYLIYIZ

Geri
Üst Alt