İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.583
- 583
- 1.853
Rasim bir şey olmaz. Arada sırada doğru konuşsa bile paylonconun teki. Ciddiye almıyor kimse onu 1-2 taraftarlar hariç. Tam troll
aktrol :=)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rasim bir şey olmaz. Arada sırada doğru konuşsa bile paylonconun teki. Ciddiye almıyor kimse onu 1-2 taraftarlar hariç. Tam troll
Günayin aciklamalari gercek mi? Dün googleda tarattim, hic saglam kaynak bulamadim. Futbolu biraz bilen birisi bile pozisyonlarin temiz oldugunu bilir zaten. Ayni golden dünyadaki cogu kaleci yemistir. Neuer, Casillas, Buffon vs.
CILDIRACAM!!! mac biletleri acaba nezaman satisa cikar?!!! passo lig karti hazir, para yükledim... mac biletlerin satisini bekliyorum.. delirecem!!!!:dance::hopelessness::bull_head::single_eye::confused-53::dread::allaalla6vr::42::42::42::42:
İsmini tam hatırlamıyorum ama Beşiktaş' lı bir yönetici Galatasaray' la Fenerbahçe heveslenmesin boşuna, biz 3. yıldızı takacağız demişti.![]()
GT-I9300 Tapatalk
3 demişti sanki. Neyse her ikiside hayal zaten.Ahmet Nur Çebi 4. yıldızı ilk biz takacağız demişti.![]()
![]()
Bjknin ligdeki sansinin bitmesinin yada Rizenin ligde kalmasinin bizim icin bir anlami yok. Gencler macinda da burada bazi üyeler, Genclerin ligi bitirdigini söylemislerdi, Avrupa maci gibi oynadilar. Yine aynisi olacak. Eger bu maclara mental acidan cok iyi hazirlanmazsak, rehavet sadece bize kaybettirir. Üstelik hakemlerinde takdir haklarini hep rakip takimlar lehine kullandiklari düsünülürse(bu macta daha kötüsü de olabilir), isimizin cok daha zor oldugu ortaya cikiyor. Kalan 2 macin 2side cok zor.