STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Genclerin ligi bitirmesiyle bjknin bitirmesi ayni sey degil. Genclerbirligi icin 9.luk ile 10.luk arasinda bile fark vardir. Ayrica genclerbirligi topcusu bu maci Galatasaraylilarin fenerbahcelilerin ve besiktaslilarin hepsinin izleyecegini bildigi icin 0 iddaasi olsa bile piyasa yapip transfer olabilme ihtimali nedeniyle kopek gibi oynar.

Besiktas ne de olsa buyuk takim. Besiktas sezona girdigi zaman tek parolayla sampiyonluk parolasiyla giriyor. Oyuncularin camianin tek motivasyonu bu. O tren kactigi an milyon dolarlar kazanan futbolcularin afedersin cukunde bile olmaz kimin sampiyon olacagi. Bunun tarihte birsuru ornegi vardir. Lig yarisinda geri dusen sampiyonluk ihtimalini yitiren 3 buyuk takim her zaman konsantrasyon problemi yasamis ve puanlar kaybetmistir.

Bilmem anlatabildim mi?

Sonuna kadar katılıyorum sana.Düne kadar ibre yine bize dönüktü ama acabalar vardı.Şimdi ibre tamamen bize döndü.Havlu atmaları on numara oldu

Şu maçın en kötü yanı 6 gün sonra oynanacak olması.

Yoksa Allah'ın izniyle her türlü puanı alırız.

Görüşüm değişti 1-0 GALATASARAY kazanır,kupanın kulbundan tutarız.Gol Şınayda.

Rahat olun, çok güzel bir pazar akşamı bizleri bekliyor.

Vas Bien

BJK maça tüm gücüyle asılacaktır, bundan emin olun. Ama koyar geçeriz.

Beraberlik falan anlamam. Bu şerefsiz kuslar çok havalandı, bunları gerçeklerin olduğu yere indirmeliyiz yani yerin dibine sokmalıyız.

Çok pis hırs yapmalı bizim topçular, göstereceksin bunlara bütün iftiraları bütün atıp tuttukları şeyleri video yapıp göstereceksin maç öncesi.

Gazlayacaksın Meloyu Sneijderi ve diğer yabancıları, zaten bu son günlerde olan şeyler yüzünden yerliler de hırs yapmıyorsa s.ktirip gitsinler bu kulüpten.

Istekli, hırslı ve hırçın bir Galatasaray istiyorum sahada. Eze eze yeneceksin bu şeref yoksunlarını.

Çünkü attığın goller aldığın galibiyetlet sırf Beşiktaşa girmeyecek!!!!

Rıdvan'ın ''GALATASARAY maçı beşiktaş için özür maçı olacaktır '' dediği doğru mu ?
Doğruysa amacı ne bunun ?

Fenerliler Bjk filan diye gaza geliyor da Bilic niye kanlı bıçaklı olduğu adamlar için çabalasın anlamıyorum.

19.05 Dünya GALATASARAYLILAR Günü'nüz kutlu olsun renktaşlar :cimbombom:

Arkadaslar dunden beri icime bir okuz oturdu. Soyle anlatayim

Bjk topcusu eminim ki gs yerine fb sampiyon olsun diye sahaya cikacaklar bu mac hic kolay gecmeyecek ve bence yenildigimiz anda sampiyonluk gider. Fener o son dakika goluyle yine morallendi ve potaya girdi.

Ayrica su arap isonun resmen tesvik yapip rizeyle ilgili aciklamalari. Serefsiz hikmetin ona cevabi falan midemi bulandiriyor.

Ha birde bu zamana kadar sikeciler hep son maclarda sampiyonlugu kaybettikler acaba bu sefer bizim mi basimiza gelir diye cok korkuyorum.

Basaksehire falan hic guvenmiyorum. Bence fenerin mersin macindan bile rahat gececektir. Avci bize bir kiyak yaparmi diye beklemeyelim bosuna.

Hadi bjkyi yendik. Fenerde basagi yendi diyelim. Son mac bu hikmet artisti bize final maci gibi cikacaktir. O mac cok zor gecer. Bilemiyorum yani kafam cok karisik. Bu arada haftaya pazarda dugunum var. Macida izleyemecegim. Dugunden evlilikten cok bu maci dusunuyorum ve cok korkuyorum. İyi seyler soyleyin rahatlatin beni yahu. Umarim hersey istedigimiz gibi olur

Galatasaray ve beşiktaş yönetimler iki maçında aynı anda başlaması için federasyona başvuruda bulunmuş. Derin futbolda söylediler.

Arkadaslar dunden beri icime bir okuz oturdu. Soyle anlatayim

Bjk topcusu eminim ki gs yerine fb sampiyon olsun diye sahaya cikacaklar bu mac hic kolay gecmeyecek ve bence yenildigimiz anda sampiyonluk gider. Fener o son dakika goluyle yine morallendi ve potaya girdi.

Ayrica su arap isonun resmen tesvik yapip rizeyle ilgili aciklamalari. Serefsiz hikmetin ona cevabi falan midemi bulandiriyor.

Ha birde bu zamana kadar sikeciler hep son maclarda sampiyonlugu kaybettikler acaba bu sefer bizim mi basimiza gelir diye cok korkuyorum.

Basaksehire falan hic guvenmiyorum. Bence fenerin mersin macindan bile rahat gececektir. Avci bize bir kiyak yaparmi diye beklemeyelim bosuna.

Hadi bjkyi yendik. Fenerde basagi yendi diyelim. Son mac bu hikmet artisti bize final maci gibi cikacaktir. O mac cok zor gecer. Bilemiyorum yani kafam cok karisik. Bu arada haftaya pazarda dugunum var. Macida izleyemecegim. Dugunden evlilikten cok bu maci dusunuyorum ve cok korkuyorum. İyi seyler soyleyin rahatlatin beni yahu. Umarim hersey istedigimiz gibi olur

Renktaş sana şunu diyeyim, BU SAATTEN SONRA KİMSE ASLAN'IN AĞZINDAN ŞAMPİYONLUĞU ALMAYA "CESARET EDEMEZ"..

Geri
Üst Alt