STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Ortamı germezsek maçı çok rahat alırız hepsinin kafası dağınık zaten, hoca oyuncular başkan ....bizim ortamı germeden baskıyla oynamamış lazım dostça bi derbide maçı alırız.. ama sosa ya dikkat etmeliyiz tek adam ve o da sosa keşke bizde olsa

Cüneyt'in yönetmesi bizim için avantaj olur. Taçtan yedirdiği golün ezikliğiyle, o stadda eli ayağı titrer eyyamcı herifin. Muhtemelen bizim lehimize penaltı çalar ve Melo'yu 75-80.dakikalar gibi eğer öndeysek kırmızı kartla atar.

son 10 seneki Gs - bjk maçlarında , Gs tam 5 kez kendi kalesine gol atmış . Bu maçta da inşallah böle bişi olmaz umarım. Semih veya Telles baya tehlikeli müdaheleer yapıyolarlar hadi hayırlısı . Törenin ortalara dikkat etmek lazım. Ters ayakla oynadığı için ortaları içe doğru atıyor kamil

Bjk bizi yener. Boşa konuşmaya gerek yok. Ama Semih de Fener'i gömecek..

umut
umut umut umut olcan
umut umut
umut umut umut
umut

Umut sivas maçında yine sağ açık, bu maçın provasını yapıyor dahi hocamız.

Dün Beşiktaş'ı izledikten sonra biraz daha umutlandım,ama derbi sonuçta günüde olmak önemli.Şöyle maçın başlarında öne geçsek en azından beraberlik ihtimalini cebe koyup,rahat rahat izlerdik maçı.

bu maça kale arkası bilet veriyorum... tek şartım var bileti alacak arkadaş bağıra bağıra "KADRODAKİ EN İYİ OYUNCUMUZ UMUT, XEMAİLİ VE PANDEV... ONLAR OLMASAYDI ŞU AN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLMAZDIK" diyecek... hatta video çeksin koysun buraya... bileti hazır :)))not: en az 10 talipli istiyorum... MESAJI ALINTI İLE CEVAPLAYIN... daha önce bilet verdim bedava maç bileti forumuna bakabilir arkadaşlar... YEMİN EDİYORUM VERECEĞİM BİLETİ...
bilet duruyor mu hala renkdaş

Bu maçta Umut 90 dakika oynadığına göre 11'de olmaz herhalde.Çolak da kolay kolay 11'e dönemez artık.Hamza Hoca'dan şöyle bir 11 bekliyorum.

Muslera
Sabri Semih Balta Telles
Melo Selçuk
Hamit Sneijder Yasin
Burak​

Bu maçta Umut 90 dakika oynadığına göre 11'de olmaz herhalde.Çolak da kolay kolay 11'e dönemez artık.Hamza Hoca'dan şöyle bir 11 bekliyorum.

Muslera
Sabri Semih Balta Telles
Melo Selçuk
Hamit Sneijder Yasin
Burak​
Bu kadro çıkarsa pazar akşamı şampiyon oluruz. Ama ben Hamza hoca'nın yine şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacağını düşünüyorum (Bknz : Umut Bulut) :red:

Muslera

Sabri - Semih - H. Balta - Telles

Melo - Selçuk

E. Çolak - Sneijder - Yasin

Burak​

Bu kadro çıkarsa pazar akşamı şampiyon oluruz. Ama ben Hamza hoca'nın yine şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacağını düşünüyorum (Bknz : Umut Bulut) :red:

O zaman şapkadan tavşan değil, başka bir şey çıkarmış oluyor ama neyse yazmayayım onu :)

Sağ kanatta adam gibi oynayacak topçumuz yok. Hepsi birbirinden formsuz . Kalanlara çok iş düşüyor

Geri
Üst Alt