STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Önemli olan kazanmakti. Bir sekilde kazandik. İBB ve Kasimpasa maclarindan cok rahat 6 puan alacağimizi düsünüyorum.

Hala Bjknin Gsyi yeneyecegini, hatta Gsnin Rizede de puan kaybedecegini, Fenerbahcenin ya averajla yada puan farkiyla ligi kazanacagini söylüyorum. Sene sonunda ne kadar hakli oldugumu görürüz.

Tarık Ongun averajı ile şampiyon olmayı sindirebilecek misiniz peki ?

Şimdi Gençler maçını izledimde , Sneijder'e kaptanlık cuk diye oturmuş.

Önemli olan kazanmakti. Bir sekilde kazandik. İBB ve Kasimpasa maclarindan cok rahat 6 puan alacağimizi düsünüyorum.

Hala Bjknin Gsyi yeneyecegini, hatta Gsnin Rizede de puan kaybedecegini, Fenerbahcenin ya averajla yada puan farkiyla ligi kazanacagini söylüyorum. Sene sonunda ne kadar hakli oldugumu görürüz.

Kardeş bunu kalbin mi söylüyor yoksa beynin mi?

Ayni macta Emenikenin penaltisi verilmemisti. Penalti+Kirmizi kart.

Yapma başkan o pozisyonun penaltı olmadığını ben de sen de biliyoruz. Ancak siz ligin başında aldığınız penaltılardan dolayı penaltı kurallarının değiştiğini zannediyorsanız yanılgı içerisindesiniz.

Bence bizim formaya cok yakisacak. Ya Bjk, ya Rize yada 2 mactada puan kaybedeceginizi düsünüyorum. Yüzde 99.9 Sampiyon Fenerbahce. Sezon sonunda görürüz.

Diyelim ki bjk'ye 2 puan kaybettik, hala lideriz neyin tatavasını yapıyorsun o beyninle, %0.01'lik ihtimali gelmiş %99.9 yapmış birde.

6390_135483_31_b.jpg

20. lig şampiyonluğu, 16.kupa şampiyonluğu için hazır mısın?

Belediyeyi Babacanami güvenip yeneceginizi düşünüyorsun. Nedir o maçi yenmenizi düşündüren. Sen hiç futbol izlemiyor olmalisin. Bjk taraftari iyice stres yaptirdi. Oynadiklari oyun ortada. Maç bizim sahamizda. Yüzde 99 demen saçma. Ben senin yerinde olsam inanmazdim. Bizden şampiyonlugu siz bile evinizde alamadiniz. Bu özgüven nedir onu çözemedim. Futbolda herşey var. Fenerin şansi azda olsa var ama işte az . Son maça gelince. Son haftaya önde giren o maçi alir. Senin düşüncen ütopya gibi birşey. Sezon bitsin görürüz.;)

Neyse iyi geceler.

Ayni macta Emenikenin penaltisi verilmemisti. Penalti+Kirmizi kart.

O pozisyon penalti degildi. Penalti oldugunu söyleyenler kadar penalti olmadigini söyleyenler de vardi. Ayni macta Gsnin bir penaltisi da verilmemisti.

Peki, bu sene Fb aleyhine verilmeyen 10+penalti, Fb lehine verilen olmayan penaltilar, cikmayan kartlar? Melodan bahsediyorlar, Melo bu sene en fazla 2 kez atilirdi. Fbde en az böyle 20 pozisyon var. Hakem hatalari olmasa Fb, bu sene en fazla 8.falan olurdu.

Diyelim ki bjk'ye 2 puan kaybettik, hala lideriz neyin tatavasını yapıyorsun o beyninle, %0.01'lik ihtimali gelmiş %99.9 yapmış birde.

6390_135483_31_b.jpg

20. lig şampiyonluğu, 16.kupa şampiyonluğu için hazır mısın?
Sezon sonunda kimin hakli oldugunu görürüz. Bence yüzde 99.9 ihtimal. Bjk ve Rize maclarinda Gsnin en az 3 puan kaybedecegine eminim.

Belediyeyi Babacanami güvenip yeneceginizi düşünüyorsun. Nedir o maçi yenmenizi düşündüren. Sen hiç futbol izlemiyor olmalisin. Bjk taraftari iyice stres yaptirdi. Oynadiklari oyun ortada. Maç bizim sahamizda. Yüzde 99 demen saçma. Ben senin yerinde olsam inanmazdim. Bizden şampiyonlugu siz bile evinizde alamadiniz. Bu özgüven nedir onu çözemedim. Futbolda herşey var. Fenerin şansi azda olsa var ama işte az . Son maça gelince. Son haftaya önde giren o maçi alir. Senin düşüncen ütopya gibi birşey. Sezon bitsin görürüz.;)

Neyse iyi geceler.

Eger Gs, 4.yildizi takarsa, Aziz Baskanin baskanligi birakacagini düsünüyorum. Bende Aziz Baskanin buna müsade etmeyecegini düsünüyorum. Bu yüzden zaten Fenerbahcenin sampiyonluk icin sansinin cok oldugunu düsünüyorum.

Sezon sonunda kimin hakli oldugunu görürüz. Bence yüzde 99.9 ihtimal. Bjk ve Rize maclarinda Gsnin en az 3 puan kaybedecegine eminim.

Bilmem kaç defa son hafta kahrolan bir taraftar için iddialı sözler, hiç Galatasaray'ın winner bir takım olduğunu düşündün mü? Hele ki 4.yıldıza sadece 4 puan yakın bir Galatasaray'ın?

Eger Gs, 4.yildizi takarsa, Aziz Baskanin baskanligi birakacagini düsünüyorum. Bende Aziz Baskanin buna müsade etmeyecegini düsünüyorum. Bu yüzden zaten Fenerbahcenin sampiyonluk icin sansinin cok oldugunu düsünüyorum.

Arkadaş kendince %0.01'lik ihtimali yorumlamış devamında bence zırvalamış. Kardeşim Aziz Y.'den izin alan kim? Rakibimiz Fikret Orman'lı bjk, Metin Kalkavan'lı Rize. Teşvikten şikeden falan mı bahsediyorsun?

Arkadaş kendince %0.01'lik ihtimali yorumlamış devamında bence zırvalamış. Kardeşim Aziz Y.'den izin alan kim? Rakibimiz Fikret Orman'lı bjk, Metin Kalkavan'lı Rize. Teşvikten şikeden falan mı bahsediyorsun?

Rizeye yüzde yüz teşvik gider orasından eminim ben.Daha önce teşvik yiyen adam şimdi de yer anormal değil yani

Vasfi cok agresif. herzaman görünmez bu durum.

cCc Vasfi Reis cCc

Kuşlar yine doluşmuş buraya. Allahın lanetli şikecileri.

Geri
Üst Alt