STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Yine bir beşiktaş maçı ve ben yine çok rahatım en korktuğum maç mersindi geçtik çok şükür.. Ben hep diyorum 25 yıldır beşiktaşı yendiğimiz hiç bir maç için çok sevinmedim yenildiğimiz zamanda çok üzülmedim asla ve asla bize rakip olamıycaklar son 20 yılda 3 şampiyonluk yaşadılar keşke daha fazla olsalardı onların rakibi belli Rahat rahat koyar geçeriz şimdiden rize maçını düşünmeye başladım bile ben...

Bilmem kaç defa son hafta kahrolan bir taraftar için iddialı sözler, hiç Galatasaray'ın winner bir takım olduğunu düşündün mü? Hele ki 4.yıldıza sadece 4 puan yakın bir Galatasaray'ın?

Sadece 2 kez olduk. Birinde Onur muhtesemdi. Digerinde oyuncumuz kirmizi kartla atilip, 10 kisi kaldik. Bizde winner takimiz. Melo Bjk macinda atilirsa(ihtimali cok yüksek) Gs winner takim olmayacak mi? Bunlar sans.

Sezon sonunda görüsürüz. Ne kadar hakli oldugumu görürsünüz. Sampiyon FENERBAHCE olacak.

Şampiyon Fenerbahçe derken Saraçoğlu nda timsah yürüyüşü var mı? Bayağı eğlenmiştiniz o gün. O günde de Winner olduğunuzu düşündün mü ? :asd22:

Aklıma geldin gece gece sülaleni dönme dolaba bindireyim fenerbahçe

Sadece 2 kez olduk. Birinde Onur muhtesemdi. Digerinde oyuncumuz kirmizi kartla atilip, 10 kisi kaldik. Bizde winner takimiz. Melo Bjk macinda atilirsa(ihtimali cok yüksek) Gs winner takim olmayacak mi? Bunlar sans.

Sezon sonunda görüsürüz. Ne kadar hakli oldugumu görürsünüz. Sampiyon FENERBAHCE olacak.

Denizli, TS, Kadıköy'ün Fethi. Losersınız işte, uzatma.

Bu maç aklımdan çıkmıyor abi düşün düşün nereye kadar gelsin artık şu pazar.

Tamamen sans. Loser olsak, 2011de 9 puan geriden gelip ligi kazanabilir miydik? Gecen sene Nisanda kazandik. (Tamam Mancininn etkisi de büyüktü)

O sezon önceki mesajında itiraf ettiğin gibi Aziz Y.(62) müsade etmedi. Kaybettiğiniz finallerin haddi hesabı yok tüm branşlarda.

Onur muhtesemdi o mac. Günay ve Serkanda size karsi muhtesem olabilir.

Bence ligi kaybedeceksiniz.

Ben Onur'dan bahsetmiyorum ki ? Timsah yürüyüşü falan loserlık orada gizli. Bu arada Fuat Avni sen misin yoksa? :hat: Kaybedenlerdensiniz falan :hat:

O sezon önceki mesajında itiraf ettiğin gibi Aziz Y.(62) müsade etmedi. Kaybettiğiniz finallerin haddi hesabı yok tüm branşlarda.

Avrupa finalini kaybettiler bize karşı var mı ötesi? Bjk için diyorlar sosyal medyada ama asıl bunlar ölüm kalım maçına çıksa hepsi ölür 3 harfli spor gazetesi.:asd22:

Geri
Üst Alt