STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Kazandigimizin da yok.

Google a Fnerbahçe ve Final kelimelerini yazınca çıkan sonuçlar:

Fenerbahçe 9 finalde 9 kupa kaybetti - Milliyet Haber
Türkiye Kupasında en çok final kaybeden takım Fenerbahçe - Sabah gazetesi
daha çok vardı da üşendim kopyalamaya, ki sizin Antu da bile kabul ediyorlar final kaybetme mevzusunu.

Objektif görüsümü yazdim. Bana kalsa, yeni bir Rijkaard, Mancini yada Prandelliye hayir der miyim? :D

Isiniz gucunuz yalan dolan, firildakli bilmiyoruz sanki, bir de 49 yasindayim yazmissin. Sana evet mi hayir diye soran yok gerci de ikiyuzlulugun gozlerden kacmiyor, yakinda tekrar yersin bani.

Google a Fnerbahçe ve Final kelimelerini yazınca çıkan sonuçlar:

Fenerbahçe 9 finalde 9 kupa kaybetti - Milliyet Haber
Türkiye Kupasında en çok final kaybeden takım Fenerbahçe - Sabah gazetesi
daha çok vardı da üşendim kopyalamaya, ki sizin Antu da bile kabul ediyorlar final kaybetme mevzusunu.

Her takim final kaybeder.

76 ****
70
66

Konsantrasyon!

Tamamen gerçektir. Denizli Fenerbahçe maçı sırasındaki ekran görüntüsüdür.
14-may%C4%B1s-2006-denizlispor-fenerbah%C3%A7e-ma%C3%A7%C4%B1_772014.jpg

Isiniz gucunuz yalan dolan, firildakli bilmiyoruz sanki, bir de 49 yasindayim yazmissin. Sana evet mi hayir diye soran yok gerci de ikiyuzlulugun gozlerden kacmiyor, yakinda tekrar yersin bani.
İlk defa üye oluyorum. Fbli oldugumu da ilk mesajdan itibaren söyledim. Bende yalan olmaz. Yasim 49 degil. 21. Forumlarda yasi sallarim.

Görüslerim objektif ve dogruydu.

Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler. Sinirlenmeyin ben kendi adıma çok güldüm eğlendim. Arkadaş da umarım üyeliğini silmez de 2 hafta sonra da konuşur, eğleniriz:D .

Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler. Sinirlenmeyin ben kendi adıma çok güldüm eğlendim. Arkadaş da umarım üyeliğini silmez de 2 hafta sonra da konuşur, eğleniriz:D .

Uğramaz abi bu buraya, 4.yıldız kutlamalarımıza mı davet ediyosun :D

İyi geceler :hat:

Neden herkes Fenerli bir üye gördügünde uzayli gibi davraniyor ? Gercek hayatta hic Fenerliler ile muhabetiniz yok mu ? Türkiye´de taraftarlar cok ciddi bir algi bozuklugu yasiyorlar, söz konusu rakip bir taraftar olunca...
Burada resmen irkciligin bir baska versiyonu olusmaktadir, ve beni bu endiselendiriyor. Bu sadece GSC Forumu icin gecerli degildir, ayni davranislara rakip taraftar forumlarinda da sahit oluyorum.

Bir fenerli de bizim gibi bir Insan, tuttugu takim onun karakteri adina hic bir tane ip ucu vermemektedir. Ben burada Mert kardesimizin bir yanlisini daha görmedim, dogal olarak fenerin sampiyonlugu konusunda iddiali. Belki trollemeye de gelmis olabilir, onu bilemeyiz, ancak simdiye kadar uslubunda bir sorun bulamadim. Onun görüsüne göre sezon sonu fenerbahce garanti olarak Sampiyon olur, bana göre iki kupadada babayi alir...

Simdi güzel kardesim Mert Arat. Nickimden de görebildigin gibi benim adim Adem Cakar, ve tanistigimiza memnun oldum. Seni resmi olarak 31. mayista düzenleyecegimiz 4. Yildiz GSC beach partimize davet ediyorum umarim bizim ile güler, eglenir ve icersin. Tabiki birde Galatasaray´li olma serefine kavusma konusunda kapilarimiz da sonuna kadar aciktir.

Geri
Üst Alt