Mesela rakiplerde travma etkisi yaratan? Kaybettikleriniz böyle mesela.
Cok var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela rakiplerde travma etkisi yaratan? Kaybettikleriniz böyle mesela.
Kazandigimizin da yok.
Cok var.
Objektif görüsümü yazdim. Bana kalsa, yeni bir Rijkaard, Mancini yada Prandelliye hayir der miyim?![]()
Google a Fnerbahçe ve Final kelimelerini yazınca çıkan sonuçlar:
Fenerbahçe 9 finalde 9 kupa kaybetti - Milliyet Haber
Türkiye Kupasında en çok final kaybeden takım Fenerbahçe - Sabah gazetesi
daha çok vardı da üşendim kopyalamaya, ki sizin Antu da bile kabul ediyorlar final kaybetme mevzusunu.
İlk defa üye oluyorum. Fbli oldugumu da ilk mesajdan itibaren söyledim. Bende yalan olmaz. Yasim 49 degil. 21. Forumlarda yasi sallarim.Isiniz gucunuz yalan dolan, firildakli bilmiyoruz sanki, bir de 49 yasindayim yazmissin. Sana evet mi hayir diye soran yok gerci de ikiyuzlulugun gozlerden kacmiyor, yakinda tekrar yersin bani.
Tamamen gerçektir. Denizli Fenerbahçe maçı sırasındaki ekran görüntüsüdür.
![]()
Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler. Sinirlenmeyin ben kendi adıma çok güldüm eğlendim. Arkadaş da umarım üyeliğini silmez de 2 hafta sonra da konuşur, eğleniriz.

Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler. Sinirlenmeyin ben kendi adıma çok güldüm eğlendim. Arkadaş da umarım üyeliğini silmez de 2 hafta sonra da konuşur, eğleniriz.
Uğramaz abi bu buraya, 4.yıldız kutlamalarımıza mı davet ediyosun
İyi geceler![]()
Mert güzel kardeşim sizin forumda neden takılmıyorsun öğrenebilirmiyim lütfen?Kesinlikle gelecegim. 4.yildiz ve sampiyonlugumuzu kutlarsiniz umarim.
2 hafta sonra gelince, Fenerbahcemin sampiyonlugunu kutlarsiniz.
Kesinlikle gelecegim. 4.yildiz ve sampiyonlugumuzu kutlarsiniz.
Kesinlikle gelecegim. 4.yildiz ve sampiyonlugumuzu kutlarsiniz.
Gercek hayatta hic Fenerliler ile muhabetiniz yok mu ?
Mert güzel kardeşim sizin forumda neden takılmıyorsun öğrenebilirmiyim lütfen?